Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Underworld míří do bedny


ikona
Spooner
underworld
Do seriálového rybníčku se chystá další známá filmová značka. 

Úspěšná upíří série Underworld patří podle mě do stejného béčkového odpadu jako v mnohém podobný Resident Evil. O “kvalitách“ těchto akčních průjmu se ve slušné společnosti raději příliš nehovoří, z každého dalšího dílu je vám čím dál více šoufl a skalních fanoušků na první pohled tato značka příliš nemá. Jenže pořád je to barevný, střílí se tam a má to sexy křivky Kate Beckinsale, takže diváci přijdou bohužel takřka vždycky. A dorazí do kin nejspíš i letos, kdy se upíří drsňačka Selene vrátí s pátým dílem. Underworld je zkrátka i přes své nekvality už zajetá značka, kterou budou její tvůrci v čele s režisérem Lenem Wisemanem ždímat do poslední kapky. A hodlají zřejmě ždímat i v televizní podobě.

O seriálovém kousku ze světa upírů a znepřátelených lykanů mluvil známý režisér už více než před rokem. Od té doby byl však kolem projektu klid, on pracoval na comicsovém Luciferovi a všichni doufali, že z těchto zbytečných plánů sešlo. Jenže nyní nás Wiseman všechny nepříjemně překvapil. Na televizním bratříčkovi se totiž dle všeho pořád aktivně pracuje. I když se projekt posouvá kupředu pomaleji, než se čekalo, všechno je podle něj na velmi dobré cestě a možná na něj už nebudeme čekat zas tak dlouho. O čem přesně by měl případný seriál být, se samozřejmě ještě neví. Podle režiséra je ale samozřejmě bedna tím správným prostředkem k tomu, jak rozšířit filmový svět a dovyprávět další zajímavé příběhy. Což v překladu znamená, že dostaneme asi zase to samé. Jen se budeme muset zřejmě obejít bez Kate Beckinsale, s níž bych já osobně, i vzhledem k jejímu probíhajícímu rozvodu s Wisemanem, moc nepočítal. Uvidíme, jak to nakonec dopadne, a která stanice se tohoto kousku nakonec chytne. Něco mi ale říká, že kdybychom se této zbytečnosti nakonec nedočkali, nikoho to příliš mrzet nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace