Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Woody Allen nabírá obsazení


ikona
Spooner
allenamazoncyrus
Režijní velikán již brzy začne točit svůj první seriál. Kdo si v něm zahraje? 

Tak se mi zdá, že nám Woody Allen už začíná malinko senilnět. Když nikdy nepolevující režisér před rokem ohlásil práce na svém vůbec prvním seriálu, jenž kutí pro internetový Amazon, budil tento, dosud nepojmenovaný, projekt hodně velkou zvědavost. A to i přesto, že se o něm ví vlastně jenom to, že celý šestidílný seriál napíše a zrežíruje sám Woody a bude se odehrávat v šedesátých letech. I to je ovšem ke zvědavosti v případě této režijní legendy velmi dostačující. Jenže stačilo ohlášení obsazení a můj zájem o tuto novinku rapidně klesl.

Herecký ansámbl je totiž tak trochu bizarní. Fakt, že si jednu z hlavních rolí zahraje sám režisér a další roli svěřil v jeho filmech prověřeného herečce Elaine May, asi nikoho nepřekvapí. Třetí jméno do party však bude vzbuzovat daleko větší vášně. A třeba u mě rovnou pocity znechucení. Hlavní tváří seriálu se totiž stává idol teenagerů Miley Cyrus. Tedy jedna z těch záhadně úspěšných celebrit, která neumí zpívat, a jejíž hraní mi ve všech případech způsobovalo žaludeční potíže (ano, viděl jsem toho s ní docela dost a velmi se za to stydím). Zkrátka holka, která neumí téměř nic a všichni ji žerou jen kvůli jejím rádoby skandálnímu chování a neustálým provokacím. A já bych se nezlobil, když by ji třeba na pár let unesli mimozemšťané a pokusili se nějakým pitváním zjistit, co že je na ní tak výjimečného, že ji všichni žerou. Teď už však konec “hejtu“ Nadávat si totiž mohu, jak chci, ale stejně s Woodyho netradiční volbou nic nenadělám. Nějak se ten kousek mladším divákům holt prodat musí. Naprosto mimózní vychvalování výkonu Lady GaGa v nejnovějším American Horror Story navíc jasně ukázalo, že netalentované zpěvačky s jedním hereckým výrazem mají cestu do bedny i k prestižním cenám široce otevřenou. A kdo ví, třeba nás Allen překvapí a do jeho stylu se bude její styl perfektně hodit. Vzhledem k jeho posledním rutinním kouskům ovšem přestávám v zázrak pomalu doufat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace