Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Jackson a hvězdný road trip


ikona
Spooner
jackson
Legendární král popu a další kulturní ikony netradičního televizního filmu.  

Vlastně to byla jen otázka času. Nekorunovaný král popu Michael Jackson měl za sebou tak působivou kariéru i život, že se dalo vlastně automaticky počítat s tím, že se jeho osoby zase brzy chytnou filmaři. A ten čas nyní nadešel a hudební ikona se dočká svého ambiciózního televizního snímku. Nebojte, další z řady předvídatelných a rutinních životopisů nás v tomto případě naštěstí nečeká. Britská stanice Sky Arts se totiž rozhodla vydat trochu netradiční a vlastně i dosti svěží cestou.

Chystaný snímek Elizabeth, Michael & Marlon nám totiž popíše hodně nečekaný, ale hlavně sakra hvězdný road trip tří již zesnulých legend, Michaela Jacksona, Elizabeth Taylor a Marlona Branda. K jejich výletu mělo dojít v roce 2001, těsně po děsivých útocích 11. září. Jackson měl tehdy po koncertu v New Yorku, na který pozval právě i své dva přátele. Po teroristických útocích však byly zrušeny všechny lety, a jelikož se trojice chtěla co nejrychleji vrátit do Kalifornie, půjčili si společně auto a vydali se na cestu napříč Amerikou. I přes vynaložené síly se však dokázali dostat pouze do Ohia. I přesto ovšem jejich cesta zřejmě stála za to. Příběh, jenž byl poprvé zveřejněn ve Vanity Fair, má pak vycházet z údajně skutečné události, kterou ale nikdo ze slavné trojice nikdy nepotvrdil a dokonce ho někteří pokládají za lživý. To nám ovšem může být ve výsledku jedno. Jako námět na, podle tvůrců komediální, kousek to zní totiž více než slibně. Britští šikulové si navíc dokázali sehnat i nadějné obsazení. V roli popové ikony se tak trochu překvapivě představí v poslední době zapadlý Joseph Fiennes ze zamilovaného Shakespeara či seriálu Flashforward, jehož už si začínají zahraniční i česká média kvůli vzhledové odlišnosti se zpěvákem celkem všímat. V roli představitele kmotra ho pak doplní britský veterán Brian Cox, a coby Liz Taylor je doplní nepříliš známá Stockard Channing. No uvidíme, co z tohoto snímku, jenž už je prý dokonce i natočený, nakonec vyleze. Moji pozornost ale tvůrci zatím mají.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace