Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watson ve službách FBI


ikona
Spooner
freemansherlock
Martin Freeman se vrhá do dalšího nadějného seriálu. Chystá po Sherlockovi a Fargu další pecku? 

Britský sympaťák Martin Freeman má za ušima. Jen málokomu se totiž v posledních letech daří tak šikovně střídat televizní a filmové projekty, přičemž na obou frontách zanechává více než solidní dojem. Zatímco v kinech řádil coby Bilbo Pytlík a letos ho uvidíme po boku Kapitána Ameriky či Iron Mana v Občanské válce, v bedně stále baví v populárním Sherlockovi a v oceňované první řadě Farga si rovnou vystřihnul dle mého nejlepší výkon kariéry. Tenhle chlapík má zkrátka skvělý čuch na role a svou další televizní rolí to zřejmě hodlá potvrdit.

Objeví se totiž v chystaném seriálu Start-Up od u nás takřka neznámé internetové služby Crackle. Ten nás zavede do slunného Miami, v němž trojice hrdinů přijde s brilantním, ale zároveň dosti kontroverzním, technologickým projektem. A jelikož se jim prachy shání dost těžko, nezbývá jim nic jiného, než přijmout finanční pomoc od místního gangu. Kromě vrtkavého spojenectví s drsnými hochy si však musí dávat bacha i na okolo čmuchajícího agenta FBI, jenž se specializuje na finanční zločiny, a je možná mocnější a zkorumpovanější, než se na první pohled zdá. A právě úlisného, a evidentně ne zrovna čestného, představitele zákona se chopí oblíbený Sherlockův pomocník. Námět zní sice všelijak a příliš nadějí nepřidává ani jméno scenáristy Bena Ketaie, jenž má na krku několik béčkových hororů v čele s nedávným Lesem sebevrahů. Freeman ale nemá ve zvyku vybírat si nezajímavé projekty. Snad si tedy brzy připíše svůj televizní hattrick.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace