Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vymítač ďábla dorazí do bedny


ikona
Spooner
exorcistfoxvymitac dabla
Legendární horor se dočká seriálového remaku. Čeká nás další televizní zbytečnost? 

Hollywood ždímá a remakuje zavedené hororové značky už pěkných pár dekád a čím dál více se nám tento nešvar přesouvá i do bedny. A až na výjimky typu fanouškovského snu jménem Ash vs. Evil Dead, to nedopadá příliš dobře. Úspěšný Bates Motel se po slibném startu zahrabal do televizního průměru, Vřískot potěší spíše puberťáky, seriálového pokračování klasiky Přichází Satan! s názvem Damien se děsím už teď, a ani chystaný přesun Pátku třináctého do bedny mě příliš radostí nenaplňuje. Nyní se navíc na obrazovky stěhuje další žánrová ikona, Vymítač ďábla.

O televizní adaptaci knihy Willama Petera Blattyho a zároveň remaku legendárního filmu Williama Friedkina se mluví již pár let a skoro už to vypadalo, že o materiál scenáristy Jeremyho Slatera (nová Fantastická čtyřka či nevýrazný horor Vzkříšení démona) není mezi stanicemi zájem. Nakonec se ho ale přeci jen ujala nenápaditá ždímačka slavných značek, stanice FOX. Po příběhové stránce by nás žádné velké změny čekat neměly, jen se slavný děj přesune do současnosti. Projekt už se však pilně chystá na nadcházející sezónu pilotů a producenti se rozhodně neflákají. Do své novinky totiž ukořistili první zajímavé jméno. Režie pilotu a tradiční pozice producenta se totiž ujme Rupert Wyatt, režisér výtečného Zrození Planety opic. A ten už by nám atmosférický pilot mohl nabídnout. Otázkou zůstává, zda může tento na první pohled zbytečný projekt, jenž má navíc na krku dosti podprůměrný pisálek, může nabídnout i něco více. Kvůli zastřešení v podobě celostátní stanice se totiž můžeme s jakýmkoliv drsným a nekompromisním pojetím ihned rozloučit a něco mi říká, že u FOXů se zase pro jednou vydají tou nejnudnější a nejrutinnější cestou. I přes zajímavé jméno na palubě se tak tenhle projekt puncu zbytečnosti jen tak nezbaví.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace