Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velmi nebezpečné televizní známosti


ikona
Spooner
cruelgellarintentionsnbcznamosti
Známá adaptace literární klasiky se dočká seriálového pokračování. Kdo se v ní objeví? 

Máme tu další týden a s ním i další ohlášené práce na seriálovém dojení známé filmové značky. Jen pár dní po televizním rebootu Vymítače ďábla a zřejmě tak trochu sequelu Training Day se tak na obrazovky podívá další poměrně známý kousek, teenagerské Velmi nebezpečné známosti. Moderní devadesátková adaptace knižní klasiky sice nebyla žádný kvalitativní zázrak a spíše než na chytrost předlohy spoléhala na hezké herečky a celkovou prvoplánovitost, i přesto slavila ve své době slušný úspěch. Ani po letech se za snímkem díky tehdy vycházejícímu, a nyní už prověřenému, obsazení, úplně nezavřela voda a v televizích koluje celkem pravidelně. A to je pro stanici NBC nejspíš dost dobrá záminka k tomu, aby tuto značku pořádně oprášila.

Televizní otloukánek tedy chystá pokračování, v němž budeme sledovat příběh již dávno dospělé mrchy Kathryn Merteuil, která převzala kontrolu nad Valmont International, a také jejího mladičkého synovce Bashe Caseyho, na něhož má takřka zhoubný vliv. A Bash není samozřejmě nikdo jiný, než potomek jejího zesnulého nevlastního bráchy Sebastiana a jeho lásky Annette. Tady zkrátka zůstaneme stále v teenagerských vodách. A abych pravdu řekl, už teď se mi dělá z toho námětu malinko nevolno a celé to smrdí hodně velkým průserem. Že to celé nezní příliš lákavě možná tuší i sami tvůrci, a tak se snaží na svou novinku nalákat jednu starou známou. Byli by totiž rádi, kdyby se postavy Kathryn opět chopila Sarah Michelle Gellar. Ta se sice zatím k nabídce nijak nevyjádřila, její zapojení by ale dávalo celkem smysl. Bývalá přemožitelka upírů už se totiž z televizní produkce prakticky nepodívá a ani zde nemá v poslední době do čeho píchnout. Návrat k jedné ze svých nejslavnějších rolí by tak měla brát všemi deseti. Obávám se však, že ani angažmá bývalé seriálové hvězdy tomuto projektu nijak nepomůže.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace