Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joey a další komediální hit?


ikona
Spooner
leblancpřátelé
Hvězda Přátel plánuje další sitcomovou pecku. Máme se nač těšit? 

Komediálního oblíbence Matta LeBlanca je v poslední době všude plno. Nejdříve zaujal mediální svět díky plánovanému srazu Přátel, poté způsobil kontroverzní ohlasy coby nově ohlášený moderátor legendárního Top Gearu  a již brzy by na nás měla vtrhnout nové série jeho populárních Epizod. Joey je prostě na roztrhání a zdá se, že své mediální slávy hodlá pořádně využít. Kromě Top Gearu a, podle zákulisních dohadů finišujících, Epizod totiž už pracuje na další prácičce. A nepřekvapivě půjde zase o sitcom.

Zahraje si totiž v komediální novince I’m Not Your Friend, v níž ztvární úspěšného stavitele, jenž se musí více zaměřit na chod domácnosti poté, co se jeho manželka rozhodne po letech vrátit do práce. Po chvilce mu ale dojde, že výchova dětí a plnění každodenních povinností není žádná legrace. Klišovitější a ohranější zápletku jako vystřiženou z devadesátých let už jsem prostě dlouho neslyšel. I přesto měl LeBlanc podle všeho o projekt velký zájem a stanice CBS je sitcomem i ulovením televizní stálice tak nadšená, že mu místo pilotu ihned odklepla rovnou třináct dílů. Kravaťáci zkrátka své novince věří a všichni doufají, že si s příchodem Joeyho připíšou další komediální trvalku. Doufejme, že budou mít pravdu. Já osobně se při pohledu na tuctový námět obávám spíše propadáku ve stylu hrůzného sitcomu Matthew Perryho, The Odd Couple.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace