Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

To nejlepší z druhé série Johna Olivera


ikona
Sam.Vimes
john oliverlast week tonight
Čím se loni John Oliver strefil do černého? 

Náš oblíbený televizní zpravodaj John Oliver se již za pár dní vrací na obrazovky s třetí sérií svého pořadu Last Week Tonight. Čekání si zatím můžeme zkrátit připomenutím toho nejlepšího, co se urodilo v druhé sérii. Výběr to rozhodně není definitivní, dalších výborných segmentů by se našlo mraky, tak se o své oblíbené neváhejte podělit v diskuzi.


Televizní kazatelé
John Oliver se tady strefuje do pochybných církví a jejich ještě pochybnějšího finančního zákulisí. Korunuje to pak jedním ze svých dosud nejvelkolepějších kousků – aby dokázal absurditu systému, založí si vlastní církev.


FIFA
Oliver (nikoliv poprvé ani naposled) cupuje na kousky Mezinárodní federaci fotbalových asociací a jejího prezidenta Seppa Blattera a pak učiní jejím sponzorům šokující nabídku, pokud Blatter odejde nebo bude odejit…

 

FIFA ještě jednou
…nabídku, kterou zanedlouho bude muset splnit! John Oliver je muž svého slova a tak podstoupí i nepopsatelný horor v podobě nápoje Bud Light Lime.

 

Oliver na 15 způsobů
Místo jednoho patnáctiminutového tématu tentokrát dojde na patnáct témat v jediné minutě. Pravda, novinařina trochu utrpěla, zábavné je to ale pořád stejně.


Ztracené grafiky
Oliver své reportáže prokládá ilustračními fotkami a fotomontážemi, ne všechny připravené obrázky se však nakonec dostanou na obrazovku. Tady se můžeme podívat na výběr toho nejlepšího z podlahy střižny a stojí to za to.


Divnější než pravda
Sto a jedna historická lež, která nechává v prachu za sebou všechny možné konspirační teorie a bulvární články na motivy „vědci zjistili, že…“

 

Edward Snowden
Spolu s výše zmíněnou církví jeden z nejlepších momentů loňské série – John Oliver se vydává na napůl utajenou výpravu do Ruska, aby natočil jedinečný rozhovor s Edwardem Snowdenem o tom, co všechno ví americká vláda o svých občanech. Mix semi-infantilního humoru a mrazivých fakt, přesně v duchu Last Week Tonight.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace