Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond v černé komedii


ikona
Spooner
bondcraig
Další hvězda stříbrného plátna míří na malou obrazovku. Jaký hit chystá? 

Filmové hvězdy, jež se rozhodly zkusit své štěstí také v televizi a přijít s hodně nadějným projektem, nám přibývají takřka každý měsíc a asi každému jasné, že tahle herecká invaze jen tak neskoční. Na svých televizních projektech tak v současnosti maká třeba Tom Hardy, Scarlett Johansson, Anne Hathaway, Nicole Kidman, Jason Statham…no mohli bychom zkrátka pokračovat ještě hodně dlouho. A nyní se k této sestavě přidává další hollywoodský matador a dokonce samotný agent s povolením zabíjet, Daniel Craig.

Britský drsoň totiž chystá seriál Purity. Ten by měl podle všeho být černou komedií vyprávějící o mladé dívce Pip, která neví, kdo ve skutečnosti je. Seznámí se proto s německým podnikatelem, jež řídí organizaci zabývající se obchodováním s nejtajnějšími informacemi světa. A právě pro tohoto nebezpečného muže začne Pip pracovat s nadějemi, že zde konečně najde pravdu o své identitě. Pravda, jako komedie nám to příliš nezní, zajímavý námět to ovšem bez debat je. A sledovat Craiga v nejspíš malinko zápornější roli obchodníka s německým přízvukem by mohlo stát za to. Novinka z dílny prověřeného producenta Scotta Rudina je pak údajně studiím nabízena coby limitovaná dvacetidílná série. I když se projekt ještě neusídlil u žádného z prověřených jmen, mezi stanicemi je prý o seriál solidní rvačka. Ve vzduchu pak lítají tak těžké kalibry jako kabelovky Showtime a FX či internetoví králové Netflix, Amazon i Hulu. S hollywoodskou hvězdou v hlavní roli je však jen otázkou času, kdy slibná novinka najde svůj domov. My jsme na ni každopádně zvědaví už teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace