Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lois Lane a Ostré předměty


ikona
Spooner
adamsostrépředměty
Hollywoodská hvězda Amy Adams a autorka Zmizelé spojí síly v nadějné kriminální adaptaci. 

Autorka Gillian Flynn patří mezi nejpopulárnější spisovatele současnosti. A naprosto právem. Jejího úspěchu už si samozřejmě dávno všimli i hollywoodští producenti, kteří její knížky nemohli nechat jen tak ležet. Adaptace Temných koutů sice zapadla pomalu ještě dříve, než měla premiéru, ze Zmizelé se ovšem stal po zásluze velký hit a s Davidem Fincherem si spisovatelka při psaní scénáře evidentně hodně sedla. Nyní se hraného zpracování dočká i poslední z jejích hitů, oceňovaná prvotina Ostré předměty.

Příběh novinářky, jež jede do rodného města, aby se zde dostala doprostřed vyšetřování brutálních vražd dvou malých dívek, se na rozdíl od svých bratříčků dočká rovnou seriálové podoby, ale naštěstí i stejně prvotřídní péče. Hlavní roli si totiž zahraje herecká stálice Amy Adams, kterou vidíme pokaždé rádi a vůbec nemáme pochyb o tom, že tuto náročnou roli zvládne. A tím výčet zajímavých jmen rozhodně nekončí. Za kameru si totiž stoupne Jean-Marc Vallée, režisér výtečného Klubu poslední naděje či Divočiny. A ten by nám pořádnou žánrovku mohl naservírovat celkem bez problémů. Fakt, že scénář má na starosti Marti Noxon, tvůrkyně nápaditého seriálového kousku UnREAL, je pak už takovou třešničkou na dortu. Seriál, jenž bude zřejmě díky předloze koncipován jako minisérie, je pak už nabízen kabelovkám i velkým internetovým hráčům. Uvidíme tedy, kde tento kousek nakonec zahnízdí. Šance, že se další z oblíbených knih od Gillian Flynn dočká povedené adaptace, je ale zase o něco vyšší.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace