Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jean-Claude Van Damme si zakope v bedně


ikona
Spooner
amazonvan damme
Legendární akční mlátička se dočká vlastního seriálu se zajímavou péčí. 

Sledovat kariéru Jean-Claude Van Dammea je v posledních dekádách dosti bolestivá záležitost. Sem tam se sice v podobě snímku JCVD či záporácké roličce v druhých Expendables pokusil o menší návrat na výsluní, poté se ale zase hodně rychle vrátil do direct-to-dvd bahna. Belgická mlátička se ovšem nevzdává a hodlá na sebe upozornit hodně nečekanou cestou. Chce totiž rozjet svůj vlastní seriál. Tím však všechna překvapení nekončí. Na rozdíl od svých béčkových kolegů Stevena Seagala či Dolpha Lundgrena se totiž se svým projektem nehodlá uchytit na nějaké zapadlé kanadské televizi a míří do daleko vyšší ligy. Jeho seriálovou novinku si totiž vyhlédl čím dál odvážnější Amazon. A abych těch šoků nebylo málo, bude se dle všeho jednat o komedii.

V seriálu Jean-Claude Van Johnson si pak zahraje tak trochu vtipnější verzi sebe sama, tedy populárního herce akčních filmů a mistra bojových umění, jež se ale rozhodne odejít do hereckého důchodu. V něm se ovšem příliš nenudí. Oživí zde totiž své titulní alter ego, tajného podnikatele a dodavatele, jenž žije tak trochu akčnějším životem. Herec se tak díky tomu vrhá do nebezpečí, po němž potají vždy toužil. Zní to zkrátka hodně divoce a může to stejně tak skončit jak nečekanou kvalitkou, tak i prapodivným bizárem. I když se však zdá možnost číslo dva pravděpodobnější, opak může být pravdou. Internetový Amazon si totiž nemá ve zvyku vybírat odpadové projekty. Akční komedii si pak bere pod svá producentská křídla samotný Ridley Scott se svou společností Scott Free Television. A ani ten by snad nepropůjčil své jméno totální srágoře. I když by se tedy člověk díky námětu nejraději chytal za hlavu, svým způsobem to zní vlastně zajímavě. Já sám už jsem nyní zvědav, co z tohoto kousku vlastně vyleze, a zda vůbec u diváků přežije v Amazonu již tradiční fázi pilotů, po níž celou sérii dostanou jen ty nejoblíbenější tituly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace