Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá Netflix a režisér Dannyho parťáků?


ikona
do_Od
netflixpadilhasoderbergh
Netflix si urval dalšího výrazného tvůrce. Co společně chystají? 

Steven Soderbergh je tvůrce, který nás dokázal zaujmout i dvouhodinovým dramatem o pánských striptérech v čele s Channingem Tatumem, tudíž má pravděpodobně božskou moc a nebojí se jí používat. Poslední roky sice tvrdil, že s filmem nadobro skoncoval, my už teď ale víme, že to není tak úplně pravda a v plánu má minimálně jeden nový snímek. Víc se mu ale zjevně pořád líbí v televizi, kde donedávna kutil historický The Knick, s nímž sklízel skvělé kritiky jak u nás, tak i v zahraničí. A teď to vypadá, že si hodlá připsat další hodně zajímavý zářez.

Společně se scenáristou Out of Sight nebo A Walk Among the Tombstones Scottem Frankem nyní pro Netflix plánují novou westernovou minisérii zvanou Godless. Ta by se měla odehrávat v roce 1984 v Novém Mexiku, uprostřed důlního města. O příběhu se naneštěstí zatím nic neví, aktuálně probíhá casting a premiéra nás tak nejspíš čeká až za rok. Zvědavý jsme ovšem už teď.

Vytáhni v hospodě: Soderbergh není jediný chválený tvůrce, který chystá nějakou novinku. José Padilha, režisér Elitních jednotek a Narcos, aktuálně pracuje na nové desetidílné krimisérii The Brand o povstání několika různých vězeňských gangů během 70. a 80. let. Jedna kvalitní zpráva za druhou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace