Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Earl se vrací ke komediím


ikona
Spooner
earl
Herecký sympaťák Jason Lee se vrací k žánru, který z něj udělal diváckou hvězdu. Dočká se comebacku? 

Je to neuvěřitelné, jak moc to letí, ale od konce populárního sitcomu Jmenuji se Earl nám letos uplyne už sedm let. A stejně dlouhá doba nám tím uplyne od posledního pořádného kvalitního zářezu Jasona Lee. Byl to právě slavný flákač, kdo udělal z hereckého sympaťáka konečně hvězdu. Ta ovšem hodně rychle padla k zemi a jemu se od té doby vůbec nedaří. Jeho kriminálka Memphis Beat byla zrušena po dvou sezónách a skoro nikdo ji neviděl, stejně jako nepovedené drama Cooked, které to na Amazonu zabalilo hned po pilotu. Ještě, že má ty odpadové Chipmunky, jimiž si může vydělávat na nájem. Lee zkrátka potřebuje další hit jako sůl. A nyní se ho možná dočká.

Po smolném období se totiž vrací zpět do osvědčených sitcomů a zahraje si hlavní roli v novince What Goes Around Comes Around. Ta bude vyprávět o manželském páru čtyřicátníků, kteří mají za sebou velmi divoké mládí. Nyní ale musí vychovávat své tři potomky a doufají přitom, že dětičky nepůjdou v jejich stopách. Profláklejší a zaměnitelnější námět na komedii byste snad ani nevymysleli. Stanice CBS si ovšem podobně rutinní kousky umí docela pohlídat a vytvořit z nich slušné hity. S Leem na palubě bychom pak měli mít o slušného hereckého tahouna postaráno. Tak uvidíme, zda se bývalý Earl dočká comebacku, nebo dalšího průseru. Já sám bych mu přál tu první možnost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace