Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové našli Pana Středu


ikona
do_Od
american godsian mcshaneneil gaiman
Kdo se nakonec ujme role záhadného Pana Středy? 

Začíná se nám to pomalu ale jistě rýsovat. Koho si kabelovka Starz vybrala jako tvář hlavního představitele vynikajících Amerických bohů od Neila Gaimana pro chystanou seriálovou adaptaci jste se mohli dočíst nedávno. A zatímco tehdy jsme si sami nebyli úplně jistí, jestli se radovat, nebo opatrně zvedat obočí, dnes je to úplně jiná story. Tentokrát se Starz, potažmo showrunner Bryan Fuller (Hannibal) a jeho tým, trefili skutečně do černého. Celé je to pak navíc o to víc cool, že samotné oznámění přišlo včera, tudíž ve středu. Což akorát potvrzuje, že tvůrci mají styl. A to se cení.

Role tajemného Pana Středy (Mr. Wednesday) se každopádně ujal Ian McShane. Neplést prosím s Gandalfem. Tenhle pán hrál například v Pirátech z Karibiku, neprávem přehlíženém GP remaku Hercula nebo třeba kultovním seriálu Deadwood. Je to zkušený, charismatický herec, který navíc splňuje veškeré základní předpoklady. Je starý a má cool vousy. Co víc si přát. Produkce začíná už v dubnu, už brzy si však budete moci užít Iana McShana také v nové řadě Hry o Trůny, které se upsal ke konci loňského roku. Nakonec jen dodám, že s volbou je více než spokojen i samotný autor předlohy, sám velký Neil Gaiman. Ostatně, není se čemu divit. Teď už jen rozjet ty kamery a šup sem s první ukázkou – nemůžem se dočkat!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace