Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Stahují se nad HBO mračna?

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek

Spooner

Super :+
18871
Super *:+*
Spooner
0 0
reagovat

do_Od

Reagoval jsem na Mordietha. Sám jsem "objektivně" díky MZ ze svýho slovníku prakticky vyřadil. :D

FX má teď ale fakt řádně našlápnuto, když člověk ještě připočítá třeba nový American Crime Story.
18852
Reagoval jsem na Mordietha. Sám jsem "objektivně" díky MZ ze svýho slovníku prakticky vyřadil. *:D* [b]FX[/b] má teď ale fakt řádně našlápnuto, když člověk ještě připočítá třeba nový American Crime Story.
do_Od
0 0
reagovat
Tiez to vnimam rovnako ako popisuje clanok, ale i ked to asi bude kontroverzny nazor, nijak zasadne mi to nevadi, kedze ostatne podobne televizne stanice prinasaju dostatocne vysoku kvalitu a ich styl mi casto sedi viac.
18847
Tiez to vnimam rovnako ako popisuje clanok, ale i ked to asi bude kontroverzny nazor, nijak zasadne mi to nevadi, kedze ostatne podobne televizne stanice prinasaju dostatocne vysoku kvalitu a ich styl mi casto sedi viac.
0 0
reagovat

True Detective

Dvojka byla jiná, ale stejně vynikající jako jednička. 10/10 první i druhá serie, naprostý top, nechápu co by lidi víc chtěli...

To spíš Hra o trůny poslední serie bohužel dost upadá a jestli ta nadcházející bude stejně o hovnu jako ta poslední, tak potěš koště teda ...
18846
Dvojka byla jiná, ale stejně vynikající jako jednička. 10/10 první i druhá serie, naprostý top, nechápu co by lidi víc chtěli... To spíš Hra o trůny poslední serie bohužel dost upadá a jestli ta nadcházející bude stejně o hovnu jako ta poslední, tak potěš koště teda ...
True Detective
0 0
reagovat
Chtěl jsem napsat něco obsáhlejšího, ale kolega to řekl prakticky za mě :) To co píše Mordieth je opravdu hodně obecné a na můj vkus až příliš pesimistické. Ano, celostátní stanice tuto cestu bez výjimky razí a i ta HBO k ní má bohužel asi nakročeno, ale říkat, že dnešní kabelovky a spol. neriskují a pouze se recykluje, je opravdu dosti krátkozraké. Stačí se kouknout na Netlix, nebo mojí čím dál oblíbenější kabelovku FX, která se nebojí zariskovat osobitými komediemi typu You´re the Worst nebo Man Seeking Woman. Ano, nikdy to nebudou divácké hity, ale své fandy si našli docela rychle. Podobné projekty jsou navíc jasným důkazem, že televize rozhodně neupadá, ale naopak je daleko pestřejší a zajímavější, než většina filmové produkce.
18843
Chtěl jsem napsat něco obsáhlejšího, ale kolega to řekl prakticky za mě *:)* To co píše Mordieth je opravdu hodně obecné a na můj vkus až příliš pesimistické. Ano, celostátní stanice tuto cestu bez výjimky razí a i ta HBO k ní má bohužel asi nakročeno, ale říkat, že dnešní kabelovky a spol. neriskují a pouze se recykluje, je opravdu dosti krátkozraké. Stačí se kouknout na Netlix, nebo mojí čím dál oblíbenější kabelovku FX, která se nebojí zariskovat osobitými komediemi typu You´re the Worst nebo Man Seeking Woman. Ano, nikdy to nebudou divácké hity, ale své fandy si našli docela rychle. Podobné projekty jsou navíc jasným důkazem, že televize rozhodně neupadá, ale naopak je daleko pestřejší a zajímavější, než většina filmové produkce.
0 0
reagovat

Memphis

Chtěl jsi napsat subjektivně, ne?

Protože jediné objektivní kritérium jsou podle mě peníze, které za daný projekt studio zkásne. A do těch nikdo z nás úplně nevidí.

Jasně, objektivně bude pravděpodobně Game of Thrones TOP seriál. Klidně ale může přijít nějaký joker a říct ti, že je to nekoukatelné bahno. Najednou se ten pohled zkreslí, žejo.

Mám pocit, že Mordieth to bere hodně zobecna. Jasně, kvantita seriálů celým televizním spektrem roste a pakliže bychom to zprůměrovali, kvalita nejspíš i fakticky klesá, ale ! za to můžou spíš celostátní stanice, než-li kabelovky nebo streamovací služby. Faktem je, že ty sklíží v drtivě většině případů (až na smolnou HBO) za své kousky nejen chválu, ale i ocenění a tudíž i peníze. Pointou je, že my se tady na TVzone ani zdaleka celému televiznímu spektru nevěnujeme, důvody si přitom lze vyčíst z toho co jsem napsal výše. Náš pohled je tedy specifičtější a imho tady fakt nenajdeš příliš mnoho lidí, kteří by řekli, že seriálová tvorba aktuálně upadá. Naopak, roste a důkazem budiž třeba jen příliv filmového talentu, který se za poslední roky hned zněkolikanásobil. To není náhoda. Je to kurz.

Jinými slovy, HBO má problém, seriálový svět je ale naprosto v pohodě.
18842
Chtěl jsi napsat subjektivně, ne? Protože jediné objektivní kritérium jsou podle mě peníze, které za daný projekt studio zkásne. A do těch nikdo z nás úplně nevidí. Jasně, objektivně bude pravděpodobně Game of Thrones TOP seriál. Klidně ale může přijít nějaký joker a říct ti, že je to nekoukatelné bahno. Najednou se ten pohled zkreslí, žejo. Mám pocit, že Mordieth to bere hodně zobecna. Jasně, kvantita seriálů celým televizním spektrem roste a pakliže bychom to zprůměrovali, kvalita nejspíš i fakticky klesá, ale ! za to můžou spíš celostátní stanice, než-li kabelovky nebo streamovací služby. Faktem je, že ty sklíží v drtivě většině případů (až na smolnou HBO) za své kousky nejen chválu, ale i ocenění a tudíž i peníze. Pointou je, že my se tady na TVzone ani zdaleka celému televiznímu spektru nevěnujeme, důvody si přitom lze vyčíst z toho co jsem napsal výše. Náš pohled je tedy specifičtější a imho tady fakt nenajdeš příliš mnoho lidí, kteří by řekli, že seriálová tvorba aktuálně upadá. Naopak, roste a důkazem budiž třeba jen příliv filmového talentu, který se za poslední roky hned zněkolikanásobil. To není náhoda. Je to kurz. Jinými slovy, HBO má problém, seriálový svět je ale naprosto v pohodě.
Memphis
0 0
reagovat

Mordieth

Mě třeba BB nudilo k smrti, z House of Cards se ve třetí sezoně stala telenovela a TBBT je generickej sitcom od samýho začátku.

Co lze podle tebe objektivně považovat za TOP?
18841
Mě třeba BB nudilo k smrti, z House of Cards se ve třetí sezoně stala telenovela a TBBT je generickej sitcom od samýho začátku. Co lze podle tebe objektivně považovat za TOP?
Mordieth
0 0
reagovat
Výbornej článek, Spoonere. Díky. :+

Myslím, že člověk musel cítit, že to v HBO poslední dobou úplně neklape. O produkčních problémech Westworldu jsem neměl tušení, ale přišlo mi divný, že už se na něj těším nějak dlouho a že je kolem toho kromě jednoho teaseru naprostý ticho.

Co se týče Vinylu, tam je jasně největším problémem přepálenej rozpočet. Za seriálem sice stojí obrovský jména a opravdu se poved, ale co je to platný, když je namířenej na takhle úzkou cílovku. Vidím to na sobě. Já sám sice Vinyl miluju, ale měl bych problém ho doporučit někomu, koho tahle hudba nic neříká - a takových je bohužel naprostá většina. Vinyl není žádná Hra o trůny, House of Cards nebo Bratrstvo neohrožených, aby si tyhle obrovský náklady obhájil. Člověka pak nepřekvapí, že se HBO začne cukat, pokud má financovat další stomilionový projekty, i když jsou pod nima podepsaný lidi jako Fincher.

Mordieth
Nemyslim si, že by to už šlo do kopru. Ne v době, kdy v televizi běží Fargo, Rick & Morty, nebo zrovna Vinyl. Pořád je vůle dělat ambiciózní, originální věci. Na druhou stranu toho teď vzniká tolik, že k jistýmu naředění talentu a kvality dojít musí.
18839
Výbornej článek, Spoonere. Díky. *:+* Myslím, že člověk musel cítit, že to v HBO poslední dobou úplně neklape. O produkčních problémech Westworldu jsem neměl tušení, ale přišlo mi divný, že už se na něj těším nějak dlouho a že je kolem toho kromě jednoho teaseru naprostý ticho. Co se týče Vinylu, tam je jasně největším problémem přepálenej rozpočet. Za seriálem sice stojí obrovský jména a opravdu se poved, ale co je to platný, když je namířenej na takhle úzkou cílovku. Vidím to na sobě. Já sám sice Vinyl miluju, ale měl bych problém ho doporučit někomu, koho tahle hudba nic neříká - a takových je bohužel naprostá většina. Vinyl není žádná Hra o trůny, House of Cards nebo Bratrstvo neohrožených, aby si tyhle obrovský náklady obhájil. Člověka pak nepřekvapí, že se HBO začne cukat, pokud má financovat další stomilionový projekty, i když jsou pod nima podepsaný lidi jako Fincher. [b]Mordieth[/b] Nemyslim si, že by to už šlo do kopru. Ne v době, kdy v televizi běží Fargo, Rick & Morty, nebo zrovna Vinyl. Pořád je vůle dělat ambiciózní, originální věci. Na druhou stranu toho teď vzniká tolik, že k jistýmu naředění talentu a kvality dojít musí.
0 0
reagovat
Seriál neuspěje a zmizí. Seriál uspěje a co nejdříve se musí přehoupnout k fan-servisu. To je teď třeba problém House of Cards - není to o ději, ale o tom nechat ty postavy dělat a říkat, co mají fanoušci rádi.
18837
Seriál neuspěje a zmizí. Seriál uspěje a co nejdříve se musí přehoupnout k fan-servisu. To je teď třeba problém House of Cards - není to o ději, ale o tom nechat ty postavy dělat a říkat, co mají fanoušci rádi.
0 0
reagovat

Mordieth

Kvantita roste, ale kvalita taky. Možná ne v kategorii (pod)průměrných sitcomů, kriminálek a nemocničních seriálů, tam se točí pořád stejné bláto. Ale Áčková seriálová produkce je čím dál tím lepší, namátkou třeba Breaking Bad, Sons of Anarchy, Community, Daredevil, Leftovers, Mad Men, Vinyl...
18836
Kvantita roste, ale kvalita taky. Možná ne v kategorii (pod)průměrných sitcomů, kriminálek a nemocničních seriálů, tam se točí pořád stejné bláto. Ale Áčková seriálová produkce je čím dál tím lepší, namátkou třeba Breaking Bad, Sons of Anarchy, Community, Daredevil, Leftovers, Mad Men, Vinyl...
Mordieth
0 0
reagovat
Krásně napsaný článek, ale smutné čtení.
18834
Krásně napsaný článek, ale smutné čtení.
0 0
reagovat

Jarrin

O té se bohužel neví prakticky nic. Ostatně, stejně jako na Westworldu na něm dělá Nolan a ten má nejspíš s robo-kovboji tolik práce, že tohle zatím uložil k ledu. Nějaký posun bych asi očekával až po dokončení Westworldu.
18833
O té se bohužel neví prakticky nic. Ostatně, stejně jako na Westworldu na něm dělá Nolan a ten má nejspíš s robo-kovboji tolik práce, že tohle zatím uložil k ledu. Nějaký posun bych asi očekával až po dokončení Westworldu.
Jarrin
0 0
reagovat

Nadace

Jak to vlastne vypada s Nadaci? To se taky zrusilo? :/
18832
Jak to vlastne vypada s Nadaci? To se taky zrusilo? :/
Nadace
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se