Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhá řada American Crime Story?


ikona
do_Od
american crime storyfxkatrinamurphy
Jakým směrem by se mohla vydat druhá série úspěšné novinky producenta Ryana Murphyho? 

Zatímco první řada chválené novinky tvůrčího tria Ryan Murphy, Nina Jacobson a Brad Simpson ještě neskončila (máme za sebou šest luxusních epizod) a kabelovka FX nic oficiálně nepotvrdila, bylo od začátku jasné, že se American Crime Story bude v případě pokračování ubírat cestou antologie. Tedy že každá řada bude vyprávět o jiném zločinu. No a protože v Hollywoodu je vždycky lepší plánovat dopředu, mají tvůrci samozřejmě představu o tom, co by nás mohlo čekat, již dávno rozmyšlenou.

Druhá série by se tak podle všeho měla zaměřit na hurikán Katrina a jeho dopady na společnost. A teď si asi říkáte, co je tohle za nápady? Jak může někdo přírodní katastrofu považovat za zločin? Inu, podle slov tvůrců je American Crime Story víc, než jen kriminálním seriálem a rádi by jej tak zaměřili na události, které pohly společností jako takovou. Murphy samotný pak tvrdí, že byl Katrina zločin proti spoustě lidí, kteří neměli dostatečně silný hlas, a proto s ním také tak naloží. Plán je přitom takový, že by druhá řada sledovala osudy šesti až osmi lidí, kterak tuto událost prožívají hned z několika možných stran. Z mého pohledu rozhodně odvážný nápad a zajímavý protiklad k aktuálnímu People vs. O. J. Simpson. Producenti každopádně ještě nemají všechna potřebná práva a scenáristická dvojka zodpovědná za nynější řadu se vracet nebude, to vše by ale vzhledem k aktuálnímu úspěchu první série neměl být zas takový problém. Proto se také očekává, že by natáčení dvojky mohlo začít už na podzim a premiéry bychom se tak dočkali někdy během příštího roku. Já jsem pro všema deseti.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace