Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

96 hodin má nového hrdinu


ikona
Spooner
96 hodintaken
Kdo nahradí Liama Neesona v chystaném prequelu akčního hitu? 

V televizním rybníčku asi v současnosti najdete málo zbytečnějších projektů, než je chystaná seriálová verze akčního hitu 96 hodin. Francouzský hitmaker Luc Besson a stanice NBC si zkrátka řekli, že tuhle akční látku budou těžit do posledního dolaru a naservírují nám prequel, v němž budeme sledovat mladého Briana Millse a jeho nebezpečné mise u tajných služeb. Tady se zkrátka nebude zachraňovat rodina, ale budeme sledovat hrdinůvý přerod ze zelenáče v ostříleného drsoně, jak ho známe ve filmu. I když se pak na projekt kromě ziskuchtivého Bessona netěší asi nikdo, na NBC projektu věří a rovnou mu odklepli prvních třináct epizod. Je pak celkem logické, že Liama Neesona se tentokrát nedočkáme a tvůrci už za něj našli mladší náhradu.

Mladou verzi populárního drsňáka si tak zahraje televizním divákům poměrně známý Clive Standen, jenž si získal solidní zástup fanoušků coby Ragnarův drsný brácha Rollo z úspěšných Vikingů. A tomu bychom kosení záporáků díky jeho muskulatuře a charismatu měli věřit bez problémů. Na druhou stranu, fanoušci Vikings asi z této zprávy moc radost mít nebudou Jeho nadřízenou, jež nad ním bude v tajných službách držet ochranná křídla, si pak zahraje Jennifer Beals. Tu si i přes nespočet vedlejších rolí stejně všichni nejvíce pamatujeme z taneční legendy Flashdance a pořád působí dojmem, jakoby od té doby vůbec nezestárla. Prostě žádné hvězdy, ale celkem sympatický cast, jenž nám dává aspoň malinký důvod se na tuto novinku těšit. I přesto mě však toto Bessonovo ždímání peněz nechává chladným a něco mi říká, že v tomhle případě se měl Standen raději držet osvědčené sekyry. Tohle totiž smrdí hodně brzkým zrušením.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace