Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stone a Hill zmagoří


ikona
Spooner
fukunagahillmaniacstone
Dvě hollywoodské hvězdy a režisér Temného případu v černé komedii? Sem s tím! 

Je to teprve pár dní, co jsme vás informovali o novém ambiciózním seriálovém projektu Caryho Fukunagy, The Alienist, a obdivovaný režisér první série True Detective se hlásí s další televizní novinkou. A i tentokrát by se mohlo jednat o potenciální pecku. Ujme se totiž remaku norského komediálního seriálu Maniac. Ten vypráví o pacientovi psychiatrické léčebny Espenovi, jenž utíká před krutou realitou tím, že ve své hlavě uniká do svého zcela vymyšleného světa. A jak se dá u Fukunagy čekat, nepůjde o žádnou obyčejnou řachandu, ale černočernou komedii. Jakoby ovšem nestačilo, že se u kormidla ocitl oceňovaný tvůrce, nyní si k sobě na palubu přizval dosti hvězdné obsazení.

Jak už jste totiž asi z titulku poznali, hlavních rolí seriálu se ujme neodolatelná Emma Stone a sympaťák Jonah Hill. Ti se samozřejmě znají už ze svých hereckých počátků z komedie Superbad, od té doby se však oba stačili probojovat do první herecké ligy a jejich setkání po letech by proto mohlo stát za to. Oba si pak zahrají pacienty zmiňované léčebny a dá se očekávat, že právě Hill se ujme hlavní role. Seriál pak sice zatím ještě nenašel televizní domov ani scenáristu, s těmito hvězdami v čele by to však nemělo dlouho trvat. Producenti v čele s Fukunagou by navíc ze seriálu rádi udělali limitované dvě série a oceňovaný režisér zase plánuje natočit všechny epizody. Zní to zkrátka strašně lákavě a něco mi říká, že nás nejspíš čeká dosti netradiční komediální podívaná. A já už jsem na ni teďka sakra zvědavý.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace