Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový MacGyver má tvář


ikona
Spooner
macgyver
Kdo si zahraje hrdinu našich dětských srdcí v remaku osmdesátkové klasiky? 

Asi jste už všichni slyšeli o tom, že se brzy dočkáme na obrazovkách remaku legendárního MacGyvera. Populárního tajného agenta, který dokáže sestrojit z boty bombu či naopak, nám ve spolupráci se stanicí CBS chystá samotný režisér James Wan a v novém zpracování se dočkáme mladé verze geniálního šikuly. Ten bude v tajné agentuře teprve zelenáčem, už tehdy však začne při nebezpečných misí využívat svůj fištrón a šikovné ručičky. Richarda Deana Andersona se tak logicky nedočkáme a remake seriálové klasiky nyní konečně našel jeho nástupce.

Toho si zahraje Lucas Till, jehož si nejvíce (a dost možná i jedině) budete pamatovat coby Havoka z nových X-menů. Prostě žádná hvězda, ale již malinko známý a navíc celkem sympatický ksicht. Jestli bude mít dostatečně charisma na to utáhnout tuto slavnou značku, ukáže až čas, respektive pilot. Volba to ovšem rozhodně není špatná a pro Tilla to může být šance konečně se pořádně zapsat do divácké paměti. Nebo se v ní na druhou stranu pěkně znemožnit. Šance, že by tento remake za něco stál a potěšil všechny nostalgicky i příznivce osmdesátek, je totiž pořád celkem malá. S tímto sympaťákem se však nechám rád přesvědčit o opaku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace