Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Raylan Givens míří do komedie


ikona
Spooner
netflixolyphant
Hvězda Justified, Timothy Olyphant, mění klobouk za humor a míří do služeb Netflixu. Co zde chystá? 

Asi nebudu jediný kdo si to myslí, ale Timothy Olyphant patří podle mě mezi ty charismatické herecké sympaťáky, kteří by měli ihned kopat první hereckou ligu. V téměř každém filmu, ať už byl sebeprůměrnější, dokázal být jedním z největších kladů a jeho kovbojského drsňáka Raylana Givense aneb moderní variaci Clinta Eastwooda v již ukončeném Strážci pořádku musel žrát snad každý. Jenže ani jeho nejslavnější role mu nepřinesla luxusní filmové nabídky, a tak se po roční pauze vrací zpět do seriálu. A vrhá se do dosti překvapivého žánru.

Zahraje si totiž v komediální novince internetového Netflixu (koho taky v současnosti jiného, že jo) Santa Clarita Diet. Zde ztvární Joela, jenž žije se svojí manželkou Shielou na titulním předměstí Los Angeles a jejím manželství prochází tak trochu krizí. Tedy aspoň do chvíle, než si jeho drahá polovička projde nečekanou proměnou a jejich životy se tím uberou cestou smrti a destrukce, ale prý v tom dobrém smyslu. Zní to zatím všelijak a čert ví, co z tohoto námětu nakonec vyleze. Už jen kvůli obsazení se však vyplatí tomuto projektu věnovat pozornost. Olyphantovu ženušku si totiž zahraje Drew Barrymore, která potřebuje výraznou roli a pořádný úspěch taky jako sůl. Uvidíme, jestli se ho dočká pod taktovkou úspěšného Netlflixu. Už jen kvůli Olyphantovi ovšem doufám v pořádnou komediální pecku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace