Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Stylový Animal Kingdom


ikona
do_Od
animal kingdomtnt
Trailer k seriálovému remaku australského snímku z roku 2010 láká sexy obsazením a ještě zajímavější akcí. Zaujme i vás? 

Jsou projekty, o kterých víme měsíce, někdy i roky dopředu a pak jsou projekty, které většinu produkce plují pod radarem, jenom aby se pak z ničeho nic vynořily s jedním (v tomhle případě stylovým) trailerem, který rozhodne. Buď to okamžitě odsoudíme jako nepodstatnou, nevýraznou novinku, o kterou se jednoduše není třeba zajímat a nebo, a tenhle případ je poslední dobou přece jen o něco častější, dostaneme hodně lákavý nášup, po kterém si okamžitě děláme poznámky do diářů, tak aby nám ten den premiéry v žádném případě neutekl pod nosem. A nevím jak vy, ale pro mě tedy tenhle seriálový remake australské kriminálního thrilleru od Davida Michôda z roku 2010, ve kterém si zahrál Guy Pearce (!) s Joelem Edgertonem (!! ) a Benem Mendelsohnem (!!!) rozhodně spadá do té druhé kategorie. Jakožto nepolíbený originálem (který se teď přesunul na vrchol seznamu Chci vidět) čuchám mix Netflixovského Bloodline s kapkou Breaking Bad, Sons of Anarchy a Banshee k tomu. I kdyby však ten cocktail nakonec chutnal trochu jinak, na tu ochutnávku už se asi jen tak těšit nepřestanu. 7. června si povíme víc.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace