Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blacklist se dočká spin-offu


ikona
do_Od
blacklistfamkenbc
Do televize míří nový spin-off v hl. roli s Famke Janssen, potřebujete vědět víc? 

NBC se toho nebojí. Což zrovna v tomhle případě ovšem není tak úplně kompliment. Jejich posedlost spin-offy v sérii obecně známé prostě jako Chigaco se už několikrát stála cílem narážek na schopnost tamějších kravaťáků přijít s originálním projektem, ani to je ale nezastavilo na cestě k sestavení snad kompletní městské infrastruktury čistě pomocí samostatných seriálů. Chybí snad už jen ti učitelé a popeláři. Ale zpátky k věci, NBC se totiž právě rozhoupalo k dalšímu velechytrému tahu a to vytvoření spin-offu k seriálu zvanému Blacklist - Černá listina, ve kterém James Spader už třetí sezónu úspěšně kuje pikle zatímco (asi?) stále pomáhá FBI s vyšetřováním jeho bývalé konkurence. Upřímně jsem to zabalil po dvou epizodách první série a dodnes toho nelituju, seriál je však na své malé poměry docela úspěšný a to v dnešní době znamená jediné – musí se dolovat, dokud to jde.

Proto se v epizodě, která si v televizi odbyde premiéru již 5. května, objeví nová postava s tváří pořád sexy a pořád ne-tak-úplně áčkové herečky Famke Janssen (X-Men, Taken). Nepřekvapivě se pak ví jen to, že si zahraje jistou Susan „Scottie“ Halsted a že epizoda, která bude následovat v dalším týdnu, tedy 12. května a kterou natočí Michael Dinner (Justified), by měla sloužit jako neoficiální pilot k jejímu potenciálnímu sólu. Nic však není definitivní a konečné rozhodnutí by mělo padnout někdy v následujícím měsíci a půl. Za sebe můžu s klidem říct, že Famke rozhodně stačí na to, abych dal něčemu novému alespoň šanci, zároveň si však dokážu představit, že příliš dlouho bych u seriálu nejspíš nevydržel. A nepotřebuju k tomu znát ani premisu. NBC má tak patrně mnohem větší problém, dost možná hodný vlastního článku. Co mě však zajímá nyní je fakt, kolik z našich čtenářů Blacklist stále sleduje a jak se to má v aktuální sérii s kvalitou. Kdo ví, ať neváhá a ozve se. Pro ty ostatní tu je…

vytáhni v hospodě: Věděli jste, že Famke Janssen znamená ve švédštině hebký kožíšek? Ne? My také ne, od toho tu ale je TedGeorge a přesně kvůli tomu ho máme tak rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace