Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aprílový Trailer: Star Wars


ikona
do_Od
apríl
Star Wars od Netflixu je tady! Nevěříte? Máme trailer! 

Uhodli jste správně, šlo o aprílový žertík a skutečná live-action minisérie že světa Star Wars je bohužel stále v nedohlednu. Všem, kdo se nechal nachytat, se srdečně omlouváme. Přece jen... jsou to Star Wars. 

--- 

O čem se dlouhou dobu mluvilo se konečně stává realitou. Netflix spojil síly se studiem LucasArts a za požehnání matičky Disney společně natočili proklamovanou live-action minisérii z kultovního světa Star Wars, o které jsme vás už před nedávnem několikrát informovali. Děj seriálu je zasazen mezi první a druhou epizodu nové trilogie a dočkáme se tak překvapivě i návratu jedné z nejoblíbenějších postav, která se v prequelech (a následně v animovaném Clone Wars) objevila. V hl. roli se objeví Sam Witwer, kterého můžete znát například z herních The Force Unleashed, kde hrál ústředního Starkillera nebo ze seriálů Being Human a Smallville. Režie pilotu se pak ujal televizní veterán, Phil Abraham, autor bitky na jeden záběr z druhé epizody první řady Daredevila. A to nejlepší nakonec, všech deset epizod Star Wars: Fury of Maul bude dostupných už od 1. května. Haleluja!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace