Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seth Rogen chystá další komiks


ikona
do_Od
boyscinemaxpreacherrogenvertigo
Jaký další projekt si vyhlídilo tvůrčí trio Rogen, Goldberg a Moritz? 

Už za měsíc a půl na obrazovky konečně dorazí očekávaná seriálová adaptace komiksu Preacher, ve které se reverend Jesse Custer (Dominic Cooper) bude podle ukázek hodně efektně řezat s padouchy nejen ze Země, ale také z Pekla a eventuálně i z Nebe. Pomáhat mu v tom budou jeho zbraně-milující-bejvalka Tulip (Ruth Negga) a upír s vášní k alkoholu (Joseph Gilgun). Kreativní trio Seth Rogen, Evan Goldberg a Neal Moritz, kteří projekt víceméně vlastníma rukama dotlačili až do cílové rovinky, natočili pro AMC pilot a nyní už hodlají jenom produkovat, ale rozhodně nezahálí. Připravují totiž další komiksovou adaptaci, opět od stejného autora Gartha Ennise, tentokrát zvanou The Boys.

Příběh „Bandy“ vypráví o partě tvrďáckého komanda CIA, které má na starost potlačování superhrdinů ve chvílích, kdy si začínají až moc vyskakovat. Často se to navíc neobejde bez něčí smrti, což taky občas není úplně od věci. K producentskému triu se tentokrát ještě přidá tvůrce Supernatural, Eric Kripke, který seriál zároveň napíše. Pilot si opět na starosti vezmou Goldberg s Rogenem a celý projekt zaštítí namísto AMC konkurenční Cinemax (matička navrátivšího se Banshee). Není třeba dodávat, že očekáváme další eRkový nářez, který s trochou štěstí bude alespoň stejně tak zábavný, jak zní na papíře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace