Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Misfits se dočkají remaku


ikona
Spooner
misfitszmetci
Amíci si berou do parády další britskou kultovku. A nejspíš bychom se zase měli začít bát. 

Asi jste všichni správně pochopili, že tohle bude jedna z těch novinek, ze které nebude seriálovým fanouškům příliš dobře. Seriál Misfits: Zmetci patří zřejmě mezi ty nejvýraznější britské televizní kousky dekády, jenž dokázal námět o lidech se zvláštními schopnostmi zpracovat zase o něco drsnějším a osobitějším způsobem. Byl to prostě po právu hit, jenž si své fandy dokázal udržet po celých pět sezón. A jako každá druhá ostrovní pecka posledních let se dočká naprosto zbytečného amerického remaku.

Všichni moc dobře víme, jak katastrofálně podobné pokusy většinou končí, tentokrát to však celé může dopadnout snad ještě hůře. Příběh mladých delikventů, kteří po vystavení nebezpečné chemikálie získají zvláštní schopnosti, jež často využívají hodně netradičním způsobem, si totiž bere na paškál kabelovka Freeform. To je taková ta stanice specializující se na puberťácké kousky toho nejprůměrnější zrna. Prostě asi ta nejméně vhodná stanice pro tak osobitou látku. Novinku si pak bere na starosti dvojice Josh Schwartz a Stephanie Savage, tvůrci Chucka, Super drbny či O. C. Což jsou možná stravitelné jednohubky, spíš to ale podtrhuje fakt, že stanice chce udělat z této originální zábavy jen další teen jednohubku. A asi budeme rádi, když to dopadne aspoň stejně zábavně jako zmiňovaný Chuck. Fanoušci pak po právu šílí a všichni tak nějak doufají, že se tento zbytečný kousek zasekne hned po pilotu. V případě ne příliš kvalitní kabelovky se ovšem obávám nejhoršího.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace