Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od dinosaurů do vyšší společnosti


ikona
Spooner
howardswans
Hvězda Jurského světa a režisér třetích X-Menů chystají ambiciózní dobové drama. 

Bryce Dallas Howard možná patří mezi nejzrzavější krásky Hollywoodu, do první herecké ligy se ale i přes velkou snahu stále neprobojovala. A řekl bych, že se to nezmění ani po cupitání v podpatcích v miliardovém Jurském světě. A je to celkem škoda, protože sympatická dcera Rona Howarda má rozhodně navíc, než být jen brána za lacinější kopii Jessicy Chastain. O tom se nás ostatně bude snažit přesvědčit i na televizním rybníčku, kde kromě hostování v nové sérii seriálu Black Mirror od Netflixu chystá také vlastní seriálový projekt.

Objeví se totiž v chystané minisérii The Swans Of Fifth Avenue podle adaptace nedávného románu od spisovatelky Melanie Benjamin. Novinka z padesátých tak bude pojednávat o hlubokém přátelství mezi módní ikonou Babe Paley (Howard) a legendárním spisovatelem Trumanem Capotem. Díky jejímu vlivu se pak uznávaný spisovatel dostane na vrchol té nejvytříbenější smetánky na Manhattanu. Jenže právě jeho cesta na vrchol povede k nečekané zradě, která navždy ovlivní jejich vztah. Jako námět na retro drama, v němž nahlédneme pod pokličku slavných osobností, to zní zkrátka docela slibně i přesto, že minisérie bude zřejmě cílit spíše na dámské publikum. Je to pak právě Howard, která s nápadem natočení této knihy přišla. S produkcí jí pak bude pomáhat známý režisér Brett Ratner, jemuž se ovšem v televizním rybníčku v poslední době příliš nedaří a jeho seriálová verze Křižovatky smrti skončila pěkným průserem. Doufejme, že v případě této novinky bude mít více štěstí. Už jen kvůli sympatické Bryce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace