Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o Trůny kratší, než se čekalo?


ikona
do_Od
game of throneshbohra o trůny
Chýlí se příběh hrdinů Westerosu ke konci?  

Taky si pamatujete ty zvěsti, ještě před pár lety, že tu s námi Hra o Trůny bude minimálně deset sezón? Knižní série G. R. R. Martina byla pořád napřed, další kniha na cestě (heh) a tvůrčí duo Benioff s Weissem se stále zdáli býti plní elánu a chuti mordovat Westeros ještě několik dalších let. Od té doby se ty plány ještě několikrát upravovaly, dokonce se šířily řeči o tom, že bychom se mohli dočkat i prequelového filmu před poslední řadou, nakonec se to usadilo někde na osmi řadách s tím, že nic není definitivní. No a nejspíš opravdu nebylo. Zdá se totiž, že Benioff s Weisem začínají být už přece jen trochu unavení. Nebo že bychom opravdu byli mnohem blíž konci, než jak to momentálně vypadá?

V nedávném rozhovoru s Variety Benioff potvrdil, že aktuálně je v plánu po konci šesté řady ještě sedmá a osmá. Háček je v tom, že podle jeho slov už se nebude jednat o klasické deseti epizodní série, místo toho se počet dílů výrazné zmenší. Sedmá řada by tak měla mít pouhých sedm epizod a osmá pak dokonce již jen šest. Tím pádem by po skončení šesté řady zbývalo 13 dílů do konce a to je opravdu mnohem méně, než s kolika se naposledy počítalo. Jako vždycky pak Benioff dodal, že nic není jisté, ale tohle je jejich aktuální představa, se kterou teď pravděpodobně už asi pracují. Šéf HBO Michael Lombardo se ke zkráceným sériím zatím nevyjádřil, ovšem nedovedu si představit, že by z toho měl v budoucnu příliš velkou radost. Co na tenhle krok říkáte vy? Brali byste spíše kratší řady, nebo vám vyhovuje klasických deset na sezónu? Dejte vědět v diskuzi.

Vytáhni v hospodě:  První epizoda šesté série ponese název The Red Woman. Ha.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace