Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Castle přijde o Beckettovou


ikona
Sam.Vimes
castlenathan fillionstana katic
Z oblíbené detektivky odejde Castlova múza 

Už u příprav aktuální osmé řady pohodové detektivky Castle se mluvilo o možném odchodu jedné z hlavních hvězd – Stany Katic ztvárňující Castlovu lásku Kate Beckett. Na ten ale nakonec dojde až v nadcházející deváté řadě a kromě Stany už neuvidíme ani Tamalu Jones v roli soudní lékařky Lanie. Kupodivu však Stana s hraním v Castlovi nekončí z vlastního popudu, ale jednoduše jí stanice ABC nenabídla prodloužení smlouvy, údajně kvůli rozpočtu. Herečka okolnosti svého odchodu nijak nekomentovala, jen se podělila o několik uhlazených PR vět jak je vděčná ABC za příležitost a fanouškům za podporu.


Toliko fakta, následují spekulace. Castle má sice nižní sledovanost než loni, ale ne zase tak nízkou. Mohly by být na vině údajně velice chladné vztahy mezi Stanou Katic a Nathanem Fillionem? Rozhodnutí zbavit se jedné ze dvou hlavních hereckých hvězd, na jejichž jiskření stála velká část seriálu, se každopádně jeví jako přinejmenším podivné. Devátá řada by prý měla mít redukovaný počet dílů (asi 13), přesný počet ale ještě není znám, protože zatím není oficiálně potvrzená. Osmá série má dokonce natočené dva potenciální závěry, z nichž jeden je cliffhangerový a v ohrožení života se nachází Castle i Kate Beckett. Za sebe říkám, že bych byl radši, kdyby se seriál už uzavřel, než aby se pokračovalo jen s jedním z ústředního páru, to si ostatně ani Rick a Kate nezaslouží.

-----

Vytáhni v hospodě: Než byla nakonec obsazena Stana Katic, Fillion prošel u konkurzu zkušebním čtením se 125 herečkami.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace