Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Naomi Watts míří na Netflix


ikona
Spooner
gypsynetflixwatts
Streamovací služba ulovila do svých sítí další hollywoodskou hvězdu. Co s ní chystá? 

Britská kráska Naomi Watts má možná svá nejzářivější léta slávy na první pohled už za sebou, pořád se ale drží v přední hollywoodské linii a vybírá si většinou dosti zajímavé projekty. V poslední době navíc začíná nakoukávat i do televizního rybníčku a příští rok se objeví v napjatě očekávaném návratu Městečka Twin Peaks. V seriálových vodách se jí ovšem evidentně zalíbilo a už chystá další ambiciózní projekt. A tentokrát u samotného Netflixu.

U nejproduktivnější seriálové stáje současnosti chystá dramatickou novinku Gypsy. V ní si zahraje terapeutku Jean Holloway, která však překročí onu pomyslnou hranici a začne vyvíjet nebezpečné a intimní vztahy s nejbližšími svých pacientů. Nic moc jiného se zatím o projektu neví. Tedy kromě toho, že by mělo jít logicky o psychologický thriller, jenž si vezme pod svá produkční křídla Sam Taylor-Johnson, režisérka odpadových Padesáti odstínů šedi, která si u prvních dvou dílů stoupne i za kameru. A to není zrovna jméno, jež bychom u Naomi Watts viděli rádi. Doufejme tedy, že slavná herečka ani Netflix tentokrát nešlápli vedle a z novinky se nakonec vyklube pořádně hutné drama.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace