Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všichni milují Kevina Bacona


ikona
Spooner
amazonbacondick
Slavný herec po průšvihovém The Following opět zkusí své štěstí v bedně. V čem ho uvidíme? 

S kariérou Kevina Bacona je to v posledních letech jako na houpačce. Sem tam se objeví v nějakém vysokorozpočtovém či zatraceně zajímavém kousku typu X-Men: První třída či nezávislárně Cop Car, aby se v zápětí pohřbil v nějakém naprostém průseru. A do té druhé kategorie se bohužel řadí i kriminálka The Following aka Stoupenci zla. Z parádně vypadajícího thrilleru se totiž během pár epizod stala nechtěná parodie, v níž si Bacon místo očekávaného hitu spíše zbytečně zabíjel kariéru. Seriálové utrpení ale naštěstí po třech sezónách nadobro skončilo a on se mohl vrhnout na zajímavější projekty. A ten další zase našel na seriálovém poli.

Tentokrát spojí své síly s internetovým Amazonem, pro nějž chystá komedii I love Dick. Ta bude vyprávět o manželském páru, který je tak trochu zamilovaný a posedlý tamním charismatickým profesorem Dickem, jenž je pro oba dokonalou kombinací sexy chlápka a intelektuálního kovboje. Svérázný příběh, jenž bude vyprávět o rozpadajícím se manželství a zbožštění titulní postavy, pak bude vyprávěn z různých úhlů pohledu. O to, aby se jednalo o slušný komediální kousek, by se pak měla postarat autorka a režisérka oceňované dramedy Transparent, Jill Soloway. I přes prapodivný námět, jenž může dopadnout všelijak, tak projekt nejspíš dostává tu správnou péči a zní docela lákavě. Pevně tedy doufám, že tentokrát měl Bacon při výběru seriálové role větší štěstí než posledně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace