Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Fist nabírá posily


ikona
Spooner
defendersiron fistmarvelnetflix
Obsazení další seriálové marvelovky od Netflixu se začíná rozšiřovat. A přibírá zajímavou posilu z Banshee! 

Do premiéry další seriálové spolupráce Marvelu a Netflixu, bojovníka Iron Fista, nám zbývá zhruba rok. Jenže i přesto, že natáčení sólovky posledního z členů týmovky The Defenders začalo před pár dny, jsme toho o samotném seriálu zatím příliš nevěděli. Jen to, že si hlavní roli střihne Finn Jones aka Loras Tyrell ze Hry o trůny, jenž si zahraje Dannyho Randa, mladého miliardáře z významné rodiny, jenž se po mnoha letech, co byl nezvěstný, vrací do New Yorku, aby zde za pomoci bojového umění a tajuplných schopností bojoval s nebezpečnými záporáky. Dlouho dobu šlo však o jediné známé jméno z obsazení. Až nyní se nám začaly k projektu přidávat další herecká jména. I když pak nejde o žádné hvězdy, rýsuje se nám tu hodně zajímavá sestava.

Už pár dní se ví, že si jednu z hlavních rolí zahraje David Wenham alias Faramir z Pána Prstenů nebo jednooký drsňák z Třístovky. Zde si zahraje vlivného miliardáře Harolda Meachuma, jenž se přátelil s Dannyho rodiči před jejich tragickou smrtí a před titulním hrdinou zřejmě skrývá nejedno tajemství. Jeho dvě dětičky a zároveň nejlepší kamarády z Dannyho dětství si pak zahraje televizní hvězdička Jessica Stroup ze zrušeného The Following či remaku Beverly Hills 902 10, a také Tom Pelphrey. Což je jméno, které vám zřejmě nic neřekne. Když ale dodám, že se jedná o charismatického drsňáka Bunkera z končícího Banshee, tak se vaše nadšení zřejmě o něco zvýší. Sice nemám tušení, na jaké straně bude nakonec v seriálu stát, případné Bunkerovy bitky s Iron Fistem se však nemůžu dočkat už teď. Obsazení pak doplní ještě Jessica Henwick z…ehm, také Hry o trůny, která si zahraje mistryni bojových umění Colleen, jež bude našemu hrdinovi mocným spojencem. Žádné extra hvězdy, něco mi ale říká, že minimálně Wenham a Pelphrey do této comicsovky perfektně sednou. A cute úsměv Jessicy Stroup vidím já osobně také vždy rád. Očekávání na tuto comicsovou novinku zkrátka začínají slušně stoupat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace