Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Who má novou společnici


ikona
Sam.Vimes
doctor who
Doctorova nová společnice se rovnou představí v krátkém videu! 

Na konci deváté řady Doctora Who seriál opustila Doctorova společnice Clara (Jenna Coleman), teď už známe její náhradu. Bude jí mladá dívka Bill v podání Pearl Mackie. Londýnská herečka má zkušenosti hlavně z divadla, Doctor Who bude její první větší televizní rolí. To by však nemělo být žádnou překážkou, BBC má s obsazováním neokoukaných tváří bohaté zkušenosti, viz třeba minulý Doctor Matt Smith. Nová společnice se nepředstaví jen na pouhé fotce, ale rovnou v krátkém videu i s Capaldiho Doctorem:

Letos bohužel dostaneme pouze jedinou epizodu Doctora Who a to klasický Vánoční speciál. Příští rok se pak bude vysílat desátá řada, v jejímž prvním díle se objeví právě Bill. Desátá řada bude poslední pro současného showrunnera Stevena Moffata, jehož od následující série nahradí Chris Chibnall z Broadchurche. A pokud bude pokračovat trend předchozích dvou Doctorů (David Tennant, Matt Smith), rozloučíme se po desáté řadě i s Peterem Capaldim, ale to je v tuhle chvíli jen čistá spekulace. Tak co na novou společnici říkáte?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace