Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rudd a Cooper opět na táboře


ikona
Spooner
coopernetflixsummer
Hvězdně obsazená komediální šílenost Wet Hot American Summer se přeci jen dočká dalšího pokračování. 

Minulý rok jste na seriálovém poli nemohli narazit snad na hvězdněji obsazený projekt, než ulítlost Wet Hot American Summer: First Day of Camp od Netflixu. Do seriálového prequelu nezávislé komedie Léto k nepřežití se totiž podařilo ukecat celé, v dnešní době už absolutně profláklé, obsazení v čele s Paulem Ruddem, Elizabeth Banks, Amy Poehler a Bradley Cooperem. A na skok se zastavily i taková jména jako Chris Pine nebo Jon Hamm. Vznikla toho naprosto originální šílenost, jejíž specifický humor rozhodně není pro každého. Ostatně, co jiného očekávat od seriálu, v němž slavní herci hrají šestnáctileté puberťáky na letním táboře. Feel-good kousek se ovšem i přes spokojené ohlasy zrovna dvakrát velkým hitem Netflixu nestal a o pokračování bylo dlouhé měsíce ticho po pěšině. Většina diváků už si tak myslela, že další série se už nedočkáme a bude se jednat o ojedinělý hvězdný sraz. Naštěstí jsme se ale zmýlili.

Wet Hot American Summer se tak dočká další série, tentokrát s podtitulem Ten Years Later. Což by vám mělo napovědět, kam se vydáme příště. Stará parta se zkrátka sejde po deseti letech na starém známém táboře, přesně jak si to slíbila na konci původního snímku. Slavní herci tak konečně budou vypadat o něco starší, i v těch šestadvaceti ale na ně nejspíš bude dosti bizarní pohled. K druhé řadě, jež bude mít premiéru příští rok, se vrátí opět kompletní tvůrčí tým. I když obsazení ještě nebylo ohlášeno, tak nějak se počítá s návratem většiny starých známých. Už posledně si totiž díky této srdcovce dokázali uspořádat diáře, tak proč by to nemělo jít znovu. A samozřejmě se opět budeme moci těšit i na nějaké ty hvězdné hosty. Netflix prostě zase zabodoval a já u této hvězdné bizarnosti ani do třetice nebudu chybět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace