Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocky hlavou mafie


ikona
Spooner
omertastallone
Akční legenda Sylvester Stallone míří do bedny a chystá pro nás zatraceně lákavou gangsterku. 

Asi jsme si všichni stačili všimnout, že Sylvester Stallone nyní zažívá hodně šťastné období. A asi není nikdo, kdo by mu to nepřál. Jeho návrat do kůže Rockyho v nedávném Creedovi mu málem vynesl Oscara, ale zřejmě také slušnou řádku nových zajímavých nabídek, díky nimž si rozhodně nebude muset v budoucnu vydělávat na nájem dalším dílem Expendables. Příští rok ho tak uvidíme v pokračování Strážců galaxie a nyní k překvapení všech kývnul na svůj vůbec první televizní kšeft. A nejspíš se máme na co těšit.

Sly si totiž zahraje hlavní roli v gangsterském seriálu Omerta na motivy poslední dokončené knihy legendárního Maria Puza, autora Kmotra. Zde si akční ikona zahraje, jak jinak, mafiánského bosse Raymonda Aprileho, jenž je považován za posledního pravého amerického Dona a seriál bude mimo jiné pojednávat o vztahu s jeho nástupcem. Produkce a režie minimálně úvodního dílu se pak ujme režisér Training Day či nových Sedmi statečných, Antoine Fuqua. A to už jsou hodně solidní jména, jež by nám po delší době mohly zajistit zase pořádnou mafiánskou žánrovku. Novinka sice ještě nezná svůj televizní domov a velkým hráčům se bude nabízet až v nejbližších dnech, díky této skvěle znějící sestavě ale očekávám mezi stanicemi solidní rvačku. Producenti i Sly jsou navíc odhodláni začít natáčet už toto léto a my bychom se tak výsledku mohli dočkat už příští rok. Doufejme tedy, že to vyjde, a Sly trefí další herecký jackpot.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace