Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pozůstalí se stěhují do Austrálie


ikona
do_Od
austráliehboleftovers
Kevin, Nora, Jill a čeká další stěhování. Kam a proč? 

Už se o tom mluvilo, děj tomu hodně napovídal a nyní je to konečně oficiální. Třetí a poslední kapitola novodobých Ztracených se bude odehrávat v Austrálii. Proč novodobých Ztracených a proč v Austrálii? Inu, za obojím stojí televizní a filmový scenárista Damon Lindelof a stejně jako v případě kultovního seriálu Lost, HBO drama Pozůstalí taktéž kladlo divákům od začátku hned několik otázek, na které by většina časem asi ráda našla nějaké odpovědi. A stejně jako v případě Ztracených, ani tady se jich pravděpodobně nedočkáme, protože stejně jako v případě Ztracených, ani Pozůstalí nejsou seriálem o tom, co se stane na konci, ale o tom, co lidé cítí během.

A jak se to vlastně má s tou Austrálií? Jednoduše, Kevin Garvey starší se tam vydal už někdy během první řady. V té druhé jsme ho pak viděli sedět v hotelovém pokoji, jak se pokouší komunikovat se svým synem v dost možná nejzlomovější epizodě zatím. A to není všechno. V seriálu zaznělo také doslova něco ve smyslu, že se v Austrálii objevil případ muže, který byl pohřben a o několik dní později ho našli živého v nějaké jeskyni. V jakémkoli dalším seriálu by to znělo přinejmenším divně, ale tady je to vlastně naprosto logické. V Austrálii se zkrátka děje něco zásadního a Kevin a spol. se to vydají prozkoumat. Nebude to ale přesun pouze dějový, ale i produkční. Po pár dnech natáčení v Austinu (aktuální linka v Miracle) se totiž celá produkce také bude přesouvat do Austrálie, kde se bude pokračovat v natáčení na lokacích. Což je fantastická zpráva a teď už jen nezbývá než čekat, jaké další zajímavé jméno se přidá k jíž stabilnímu obsazení (vrátit by se měla jak rodina Garveyů, tak i Murphyů) a také kdy se vlastně třetí řady vůbec dočkáme. Přesné datum totiž tvůrci doteď neoznámili. Mezitím by nás zajímalo, jestli už jste se pod nátlakem místního hype konečně na seriál také podívali a kdo přinejmenším alespoň chápe naše nadšení. Nebo jsme pořád jediní, kdo by tomuhle kousku od HBO přál každičký kousek úspěchu, který tam venku je?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace