Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Sólovka Punishera má zelenou!


ikona
Spooner
netflixpunisher
Netflix zase plní fanouškovské sny a schvaluje comicsovému drsoňovi s lebkou vlastní seriál! 

A fandové mají druhé Vánoce. O tom, že by se mohl comicsový řezník Punisher dočkat vlastního seriálu, se spekulovalo už před pár měsíci, když kravaťáci z Netflixu  po natáčení Daredevila uviděli, že jeho představitel Jon Bernthal i celkové tvůrčí provedení by mohli být konečně tou trefou do černého, kterou v hrané podobě smolný Frank Castle potřeboval. Až super nadšené divácké ohlasy z druhé řady populárního rudocha je ovšem zřejmě definitivně přesvědčily o tom, aby dali dalšímu comicsovému projektu zelenou.

 

Seriálová sólovka Punishera od Netflixu je tak oficiálně na cestě a vrátí se samozřejmě i Jon Bernthal a s ním samozřejmě neskutečně drsný a temný přístup, který bude mí sakra blízko k punisherovské MAX sérii. Ostatně, pozici showrunnera přebírá veterán Steve Lightfoot, jenž se podílel například na televizním Hannibalovi. Tato látka by mu tak neměla dělat sebemenší problém. Kdy se Punisherovy sólo akce dočkáme, zatím není jasné. Dříve, než před chystanou týmovkou The Defenders to ale s největší pravděpodobností nebude. Čekání si tak můžete zkrátit doporučenou punisherovskou četbou od kolegy Sama, nebo tímto správně atmosférickým teaserem. Tohle čekání ale bude sakra dlouhé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace