Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od hororu a právníků do Hollywoodu


ikona
Spooner
american crime storyamerican horror storyfeudmurphytravolta
Tvůrce hitů American Horror Story a American Crime Story přichází s další lahůdkovou sérií. A vrací se i Jessica Lange! 

Jeden z nejúspěšnějších televizních tvůrců a producentů dneška, Ryan Murphy, se nám začíná měnit v tak trochu guru formátu antologie. Byl to právě jeho megahit American Horror Story, který postup “jedna série = jeden uzavřený příběh s různými postavami“ přinesl do módy a jeho nedávný bratříček American Crime Story se pak rovnou proměnil v jeden z nejlépe napsaných a natočených seriálů poslední doby, díky němuž se o slavném procesu O. J. Simpsona začalo ve Spojených státech zase dosti hovořit. Jenže ani tyto dva úspěšné zářezy a teen horor Scream Queens Murphymu nestačí a už pomalu chystá další lákavou antologii. A zase u toho bude stanice FX a spousta hvězd.

Hlavním tématem jeho nové série Feud by pak měly být slavné bouřlivé konflikty a velká nepřátelství. První série by pak měla konkrétně vyprávět o obrovské rivalitě dvou legendárních hollywoodských hereček Joan Crawford a Bette Davis. Ty se sešly před kamerou filmu Co se vlastně stalo s Baby Jane?, aby zde resuscitovali své skomírající kariéry. Jenže zatímco ze snímku se stala filmová klasika, samotné natáčení se kvůli jejich nevraživosti změnilo doslova v peklo. Prostě zase celkem lákavé téma, jemuž Murphy a jeho tvůrčí tým zřejmě zase věnují detailní péči. Jak už je pak u něj zvykem, povedlo se mu do své novinky nalákat zase slušné množství hereckých hvězd. Ústřední dvojici si tak zahrají Susan Sarandon (Davis) a malinko překvapivě Jessica Lange (Crawford). Herecká veteránka sice po čtvrté řadě American Horror Story ohlásila hereckou pauzu, ta ovšem naštěstí netrvala zase tak dlouho. Záda jim pak budou krýt osvědčená jména v čele se Stanley Tuccim a Alfredem Molinou. Prostě jedna herecká jistota vedle druhé. Něco mi říká, že Murphy a spol. mají zaděláno na další výtečný kvalitativní zářez.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace