Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sons of Anarchy dostanou spin-off


ikona
Sam.Vimes
kurt suttermayans mcsons of anarchy
Kurt Sutter se po středověkém intermezzu vrací k motorkářům. 

O spin-offu Sons of Anarchy (Zákon gangu) se mluví už dlouho, teď se ale věci hýbou kupředu, když si stanice FX oficiálně objednala scénář pilotu. Po selhání historického seriálu Bastard Executioner z hlediska kvality i sledovanosti není divu, že se Kurt Sutter rád vrátí k motorkářské značce. Projekt nazvaný Mayans MC se bude (logicky) točit okolo stejnojmenného motorkářského klubu, jenž byl dříve protivníkem i spojencem našich oblíbených SAMCRO. Mělo by se jednat podobně jako u SoA o temné a drsné „rodinné“ (ve smyslu rodiny pokrevní i klubové) drama, jen tentokrát z pohledu hispánců.

Sutter dostane tvůrčí posilu v podobě Elgina Jamese. Ten jako by vypadl z jeho seriálů, vyrůstal v Bostonu jako teenager bez domova, pomáhal založit multi-etnický gang, který bojoval proti místním skinům, nějaký čas strávil i ve vězení. A právě James by měl Sutterovi, bílýmu klukovi z Jersey, pomoci dodat Mayans MC patřičný latino nádech a věrné zobrazení kultury hispánců. Co na to říkáte, chtěli byste takový spin-off Sons of Anarchy vidět? Nebo máte pocit, že už se Sutter s motorkáři vyčerpal? Anebo byste spíše uvítali fanoušky vysněný prequel o zakládající devítce SAMCRO? Dejte vědět v diskuzi!

 -----

Vytáhni v hospodě: David Labrava je členem Hell’s Angels, původně byl najat jako odborný konzultant pro SoA, teprve potom dostal roli Happyho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace