Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robocop v daleké budoucnosti


ikona
Spooner
kinnamannetflix
Vycházející hvězda Joel Kinnaman míří po The Killing a House of Cards do dalšího seriálu. 

Herec Joel Kinnaman to má v Hollywoodu celkem slušně rozjeté. Po mnoha stylových severských kouscích zde zakotvil v temné kriminálce The Killing, aby zde pomalu začal pomocí nového Robocopa vyhlížet přední filmovou ligu. Letos ho tak uvidíme v napjatě očekávaném Sebevražedném oddílu a o zájem producentů má zřejmě na pár let postaráno. Ani přes svůj čím dál známější ksicht však nezapomíná ani na osvědčené seriálové pole. Letos tak solidně zatopil Kevinu Spaceymu ve čtvrté řadě House of Cards a již brzy ho uvidíme v novém zatraceně zajímavém projektu. A i do třetice u toho bude Netflix. 

S internetovou službou totiž chystá hodně lákavou sci-fi novinku Altered Carbon aka adaptaci knihy Půjčovna masa od Richarda Morgana. V té se podíváme do pětadvacátého století, v němž už je lidské vědomí digitalizováno a pomocí signálu může být přeneseno nejen do jiného těla, ale také do jiného světa. Kinnaman si pak zahraje hlavní postavu Takeshi Kovacs, bývalého elitního vojáka dobývajícího světy, jehož mysl byla pět set let uvězněna v datovém skladu. Nyní je ovšem puštěn na svobodu, aby vyšetřil jednu záhadnou vraždu. Věci se však začnou samozřejmě malinko komplikovat. Prostě námět na pořádné sci-fi jako dělaný. A že podobný žánrový kousek seriálový rybníček už sakra potřebuje. Za kameru minimálně pilotního dílu si pak navíc sedne Miguel Sapochnik, jenž je po minulé sérii Hry o trůny v bedně doslova horkým zbožím. Jen jméno hlavní scenáristky a showrunnera mě malinko zneklidňuje. Měla by se jím totiž stát  Laeta Kalogridis, která má na svém kontě bohužel i loňského, smysl nedávajícího, Terminátora. Musíme tedy doufat, že podruhé už lákavou žánrovku nezmrví a Kinnaman si tak připíše další televizní pecku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace