Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Dobrá manželka spin-offu?


ikona
do_Od
cbsgood wife
Dobrý nápad nebo bezduché ždímání? 

Je to jen pár dní, co se fanoušci televizního seriálu Dobrá manželka mohli naposledy rozloučit se sympatickou právničkou Aliciou Florrick (Julianna Margulies) a jejími kolegy, kteří tak po více jak šesti letech nadobro ukončili svou pouť. Než se ale na TVzone dokopeme k tomu, abychom seriál konečně dokoukali a mohli vám přinést ucelenou recenzi této závěrečné řady jednoho z nejpovedenějších právnických seriálů za poslední roky, dorazila k nám ještě jedna poměrně zajímává zpráva. Tedy alespoň v případě, že vás ještě stále baví zjišťovat, jak zoufale se tamní televizní hlavouni bojí originálních nápadů.

Prakticky ihned po skončení Dobré manželky se totiž začalo nahlas uvažovat o seriálovém spin-offu, který by po vzoru Good Wife běžel na CBS a to dokonce i pod stejným tvůrčím týmem, jediný rozdíl by tak byl nakonec v hlavních rolích. Po odchodu Julianny Margulies by se totiž do čela seriálu posunuly Christine Baranski a Cush Jumbo, resp. Diane Lockhart a nově příchozí postava Lucca Quinn. Ty si v poslední řadě založily společnou firmu a nový seriál by se tak mohl točit právě kolem ní. Což zní upřímně dost hrozivě, jelikož tomu chybí snad všechny ty správné ingredience, které jsou potřeba, když začínáte s novým seriálem. Bez atraktivní zápletky, háčku nebo jen změny na nové, neokoukané prostředí, to zkrátka příliš fungovat nebude a něco mi tak říká, že pokud dostane spin-off zelenou, je už dopředu odsouzen k zániku. CBS a potažmo i zbylé stanice si ale stále nedají říct a tak nám nezbývá nic jiného, než jejich „nápady“ i nadále tiše tolerovat. Nebo se snad najde někdo, kdo by takový spin-off chtěl vidět? Myslel jsem si to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace