Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Kuchařské Feed the Beast


ikona
Spooner
beastfeedschwimmer
David Schwimmer přichází v krátké době s další nadějnou novinkou. A tentokrát v ní bude vařit. 

Ross se nám začíná v poslední době nějak rozjíždět. Od konce Přátel nebylo po Davidu Schwimmerovi po herecké stránce prakticky vůbec slyšet a letos se najednou zjevuje ve dvou televizních novinkách. Po brilantním American Crime Story ale tentokrát zamíří zase do trochu jiných vod. V novince Feed the Beast od AMC si totiž společně s malinko zapadlým sympaťákem Jimem Sturgessem zahrají dva kamarády, kteří si rozhodnou otevřít vlastní restauraci. To ovšem nebude nic jednoduchého, protože jeden z nich je bývalý vězeň, jenž se zapletl s místní mafií. Kromě nějakého toho vaření v kuchyni nás tak čeká evidentně i pořádné drámo s menší gangsterskou zápletkou.

Trailer pak dává jasně najevo, že tady takový ten typický feel-good kousek o vaření, po němž budeme mít hlad, zřejmě nedostaneme a AMC nám bude servírovat trochu drsnější a vypjatější kuchařskou story. I přes malinko ohranější zápletku a řemeslně spíše rutinní trailer mě však tento kousek dokázal zaujmout. Už jenom kvůli sympatickému obsazení a atraktivnímu prostředí. Něco mi zkrátka říká, že tady se nám možná rýsuje černý kůň letní sezóny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace