Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Niki Lauda v ruské mafii


ikona
Spooner
bruhl
Německá hvězda Daniel Brühl míří do bedny. 

Německý sympaťák Daniel Brühl to má slušně rozjeté. Z kdysi vycházející hvězdy snímku Good bye, Lenin! se stačila během poslední dekády stát celkem solidní herecká jistota, po níž je od dob jeho bezchybného Niki Laudy v Rivalech čím dál větší zájem také v Hollywoodu. Zvládá tak celkem v pohodě střídat evropskou produkci s tou zámořskou a jeho role záporáka v posledním Kapitánu Amerikovi naznačuje, že s ním už musíme počítat i ve velkých blockbusterech. Brühl zkrátka nemá o nabídky nouze a nyní si k tomu navíc přidal i svou první seriálovou štaci.

Zahraje si v chystané novince Mafiya, která nás zavede do Moskvy v období pádu Sovětského svazu. Seriál by se pak měl konkrétně zaměřit na období mírného bezvládí, kdy ruské gangy zápasily o moc a bohatství se soukromými armádami. Evropská hvězda si pak podle všeho zahraje Mishu, pouličního obchodníčka, z něhož se stane jeden z nejbohatších a nejmocnějších mužů Ruska. Lákavý námět a v seriálech dosti neokoukané prostředí by pak mělo vzniknout v mezinárodní produkci samotných bratří Weinsteinů, a pokud půjde vše podle plánu, mohli bychom se novinky dočkat už příští rok. Brühl si navíc nezajímavé projekty většinou nevybírá, takže doufáme, že tento nebude výjimkou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace