Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: NBC


ikona
do_Od
nbcserialy
Jaké novinky si pro nás na tento podzim přichystala stanice NBC tentokrát? 

NBC má za sebou poměrně úspěšný rok, kdy se stanici i přes několik zrušených seriálů podařilo zajistit ratingy a tudíž i druhé řady pro jejich novinky Blindspot a Shades of Blue, díky čemuž se mohli tamější kravaťáci pravděpodobě soustředit i na jiné věci, než jenom bezhlavé remakování kultovních filmů a tudíž nám tak ve své nadcházející podzimní sezóně hodlají nabídnout kromě další části Chicaga (duh) i pár "originálních" novinek, které by nemusely být třeba až tak úplně tragické. Uvidíme. Nicméně žádný strach, rejžování slavných značek se letos kompletně nevyhnete ani na NBC. Jak to u nich tedy vypadá?

The Blacklist: Redemption - Nejprve ovšem začneme na první pohled nevábným spin-offem seriálu Blacklist s Jamesem "Ultronem" Spaderem. V této novince s podtitulem Redemption se sice do hl. role podařilo taktéž ukecat relativně velkou hvězdu (Famke Janssen), jinak to ale vypadá na další rutinní a vlastně i celkem zbytečnou krimi sérii, ve které se bude opět řešit nějaká ta rodina, nějací ti zločinci a nějaké to spiknutí. Kvůli Famke si ten pilot ale stejně nejspíš dám.

Chicago Justice - Tady asi není o čem. Po hasičích, policajtech, doktorech, učitelích, uklízečkách, popelářích a bezďácích, přichází teď nově i právníci. A bude to v podstatě to samé, jako doposud. Pokud jste tedy úspěšně frčeli na vlně Chicaga až doteď, můžete se těšit na další spestření, pokud je vám tahle série ukradená, můžete ji v klidu ignorovat i dál.

Emerald City - Tady už to ale začíná být o něco zajímavější. Emerald City pod režijním vedením Tarsema Singha (The Immortals, Mirror Mirror) má být kompletní reimaginací původního světa Oz. Poté, co oko tornáda smete dvacetiletou Dorothy a K9 psa a vyplivne je do magické reality plné chaosu, zuřivých válečníků, temné magie a krvavých bitev o dominanci, bude jenom na mladé dívce, aby naplnila svůj osud a zachránila království před pádem. Zní to zajímavě, nejlepší na celém projektu je ale stejně obsazení mocného Čaroděje. Toho si totiž zahraje Vincent D'Onofrio a já osobně se tak na tenhle projekt hrozně těším už jen kvůli němu. Trailer dorazí snad brzy.

Midnight, Texas - Chybí vám nadpřirozeno? Tak pak vás bude zajímat tato novinka o tak trochu jiném městečku Midnight, v Texasu, které je plné bytostí, jež v našem světě nejsou zase až tak běžné. Mám na mysli upíry, vlkodlaky, čaroděje, nájemné vrahy nebo třeba jen obyčejně věštce. Příběh by pak měl vyprávět o obyvatelech tohoto městečka, kterak se snaží bránit čím dál podezíravějším policejním složkám, motorkářským gangům a tak vůbec všem, kteří by jim mohli ublížit. A to se týká i jejich vlastních rodin. Je to docela atraktivní mix, tak uvidíme, co z toho nakonec vypadne.

Taken - A zpátky k remakům. Prvních 96 hodin byla pecka, druhý díl jsem prospal a u třetího mě pro změnu bolela hlava z dementní kamery, problém je, že poslední zmíněný díl už bohužel nevydělal tolik, aby se někomu vyplatilo točit sequel, ale zase ne tak málo, aby už producenti nechali sérii konečně spát. A tak se tenhle akční výplach přesouvá do televize, kde ubyde akce, přibyde rodinných trablí a ve finále to NBC stejně zruší, protože to nikoho nezajímá. Trailer zde.

This is Us - Ok, tohle má být podle všeho drama o lidech, kteří mají něco společného. Jako příklad uvádí anotace něčí narozeniny. Což zní přinejmenším hloupě, ale na druhou stranu je to tak hloupé, že mě vlastně vůbec nepřekvapuje, že na základě takového námětu někdo doopravdy natočil seriál. Zpozornit by ale mohli fanoušci vynikající romantické komedie Crazy, Stupid, Love, jejíž scenáristi a režiséři stojí právě i za touto novinkou. Tak třeba nás zase překvapí.

Timeless - Eric Kripke je pán, který stojí například za seriály jako Supernatural nebo Revolution. Shawn Ryan měl zase pod palcem The Shield. A teď se tihle dva spojili a napsali akční dobrodružné drama o... cestování časem? Jakýsi zloduch totiž ukradl super tajný stroj času, pomocí nějž chce zničit Ameriku a jediný, kdo ho bude moci zastavit, jsou voják, vědec a profesor historie. Zvědavý jsem, obezřetnost je ale na místě, cestování časem totiž není žádná sranda a tohle zrovna zní jako něco, v čem  by člověk mohl mít velmi rychle slušný maglajz.

The Good Place - No a jsme u komedií. A začínáme hned tou nejnaděnější z nich. Pochází totiž od producentů The Office, Parks and Recreation a Brooklyn Nine-Nine, o režii pilotu se postaral Drew Goddard (scenárista Marťana, prý nejlepší komedie loňského roku...) a v hl. rolích s Kristen Bell a Tedem Dansonem. A o čem, že to bude? Eleanor (Bell) umře a ocitne se posmrtném životě. Tam si uvědomí, jak byla ke všem nepříjemná a zlá a dojde k rozhodnutí, že nikdy není příliš pozde na to začít znova. Dokonce ani když jste mrtví. Prý. Uvidíme.

Great News - Komedie o tom, jak bude dcera donucená pracovat s matkou na pozadí produkce televizních novin. A já třikrát usnul jenom během psaní téhle anotace.

Marlon - Marlon Wayans, to je ten herec, kterému jste se smáli ve filmech jako Scary Movie nebo... prostě ve všech Scary Movie. A teď se mu máte smát v seriálu který bude úzce založený na jeho životě. No když NBC říká.

Powerless - Komedie ze světa DC comics? Proč ne. Emily (Vanessa Hudgens) je obyčejná úřednice, která se stará o lidi poškozené superhrdinskými potyčkami. Jednoho dne se sama jednomu takovému superčlověkovi postaví a vynadá mu za zničenou cestu do práce. V tu chvíli se z ní samotné stane tak trochu "superhrdina", alespoň u ní v práci, a ona se s tím a kupou dalších věcí bude muset vyrovnávat.

Trial & Error - Zábavná pohádka o tom, jak se mladý právník z New Yorku (Josh Segal) vydá do zapadlého městečka někde na jihu, kde bude muset bránit exentrického seniora (John Lithgow), obviněného z vraždy své manželky.

Tak co, vybrali jste si? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace