Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CBS


ikona
Sam.Vimes
bullcbsmacgyverpure geniusthe great indoorstraining day
Nový MacGyver a Star Trek, seriálový Training Day, soudy i nemocnice na stanici CBS. 

Pokračujeme s představováním podzimních seriálových novinek. Tentokrát se stanicí CBS, domovem letos končícího Person of Interest, upadajícího Big Bang Theory, sherlockovského Elementary či několika spin-offů procedurálek NCIS. Na podzim pak CBS chystá – jak je dnes v módě – pár recyklátů slavných značek a samozřejmě nemůžou chybět i nějaká ta dramata točící se okolo právníků či doktorů. Tak pojďme na to:

Bull – Dr. Bull využívá psychologii, intuici a sesbíraná data, aby manipuloval soudní porotou ve prospěch svého klienta. Taky se vám u té premisy otvírá kudla v kapse?

MacGyver – omlazený MacGyver s Lucasem Tillem z X-Menů moc slibně nevypadá. Blíže jsme si ho už rozebrali tady.

Pure Genius – mladý geniální miliardář se spojí se zkušeným chirurgem a rozjedou hi-tech nemocnici.

Kevin Can Wait – Slavný komik Kevin James se po mnoha filmových průserech vrací zpět do bedny, aby nám naservíroval sitcom o bývalém poldovi, jenž díky svému odchodu ze služby nyní tráví více času s rodinou. Ta z toho ale není kdovíjak nadšená. CBS čeká jasný hit, my se spíš hodně bojíme.

Man with a Plan – Matt LeBlanc se vrací s dalším sitcomem, v němž si zahraje otce, jenž se začne starat a pečovat o své tři děti poté, co se jeho manželka rozhodne naplno vrátit do práce. Jak už to tak u podobných sitcomů bývá, nebude to taková legrace, jak si původně myslel.

Star Trek – O dalším seriálu z legendárního světa Star Treku se toho stále příliš neví. Jen, že nás čekají zbrusu nová dobrodružství i postavy a většinu ho budeme moci od ledna shlédnout na nové internetové platformě stanice, CBS All Access. No nic, alespoň že nám naservírovali první teaser.

The Great Indoors – Sitcom, ve kterém se novinář-dobrodruh ve stylu Beara Gryllse vrací z terénu do redakce svého magazínu a musí si zvyknout na práci v kolektivu rozmazlených dvacátníků. Joel McHale v hlavní roli vypadá tradičně sympaticky, tentokrát mu ale repliky bohužel nebude psát Dan Harmon.

Training Day – seriálové ždímání stejnojmenného filmu Antoinea Fuquy o idealistickém policejním nováčkovi a jeho starším parťákovi, který hledí víc na výsledky než na předpisy a s kriminálníky se moc nepáře. Asi nejslibněji vypadající novinka z tohoto seznamu.

Dáte některému seriálu z podzimní  nabídky stanice CBS šanci?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace