Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CW


ikona
Spooner
serialy
S jakými novými trumfy se na podzim vytasí malá teenagerovská stanice?  

Dneska si dáme malinko skromnější televizní nabídku. Stanice CW díky svému zaměření na mladé publikum nikdy nepatřila mezi největší televizní hráče a její seznam novinek patřil vždy mezi ty skromnější. A letos je jejich menu ještě chudší než obvykle. Na novou sezónu tak chystají pouhé tři nové kousky. A vybrat mezi nimi nového seriálového oblíbence bude asi hodně těžké.

Frequency  – Policistka Raimy Sullivan se díky staré vysílačce náhodou propojí s minulostí a spojí se se svým otcem, který umřel před dvaceti lety. Díky vysílačce má šanci jeho smrti zabránit. Tímto činem ale může razantně změnit celý svůj život. Ano, další z řady seriálových remaků filmových pecek, tentokrát neprávem zapadlé Frekvence.

No Tomorrow – Nová komedie pojednávající o cílevědomé manažerce distribučního centra, jež ovšem nerada riskuje. Tedy aspoň do chvíle, kdy se zamiluje do muže svých snů. Ten si však myslí, že za pár měsíců nastane konec světa a on si chce zbývající čas vychutnat plnými doušky. Prostě žít, jako by měl být každý dnem tím posledním. Dokáže se vzorná Evie vyrovnat s jeho životem bez pravidel? No, aspoň že tam hraje ten Galavant.

Riverdale – Další comicsová adaptace z produkční stáje Grega Berlantiho (Arrow, Flash). Tentokrát si však bere na paškál postavy od Archie Comics. V seriálu budeme sledovat partu středoškoláků zkoumající všechna zákoutí jejich titulního městečka. A to včetně temnoty a podivností, které jsou v něm skryty. Uvidíme, co z toho vypadne. CW na tuto novinku celkem sází.

No, a to je opravdu všechno. Vybrali jste si?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace