Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: ABC


ikona
Spooner
abcserialy
Kiefer Sutherland i Agentka Carterová se představí své nadějné novinky. Bude to ale stačit? 

Naše nálož podzimních novinek jednotlivých stanic se už chýlí ke konci a už nám zbývá probrat jen jednoho důležitého hráče, ABC. Stanici se minulý rok příliš nedařilo a nový hit by potřebovala jako sůl. A nutno říct, že se tamní producenti docela snaží a do svých projektů sehnali řadu osvědčených tváří. Na druhou stranu, s takovou náloží podivných komedií a příběhově ne zrovna lákavých dramat to půjde asi těžko. Opravdu je ovšem dokáže Kiefer Sutherland vytáhnout z nešťastné situace, nebo se nám tu rýsují spíše nudné propadáky?

American Housewife – Katie je šťastná matka tří dětí žijící se svou rodinou v bohatém Westportu. Neustálý pohled na hubené a rozmazlené místní paničky, ji ale donutí k tomu tak trochu bojovat proti místním zvykům a stát se hrdou druhou nejtlustší ženou ve Westportu. V upoutávce je však zatím spíše otravnou nánou.

Conviction – Britské krásce Hayley Attwell se sice s Agentkou Carterovou v bedně příliš nezadařilo, věrná ABC ovšem zůstává i nadále. A bude snad ještě rajcovnější než kdy dřív. Zahraje si problémovou dceru bývalého prezidenta, jež je nucena šéfovat nově vzniklé jednotce složené z elitních právníků či detektivů. A v té budou vyšetřovat podezřelé případy, v nichž hrozí, že za ně byl odsouzen nevinný. Zřejmě kriminální rutina, kvůli Hayley ovšem minimálně pilot zkusíme.

Designated Survivor – Kiefer Sutherland zahazuje bouchačku Jacka Bauera a míří do Bílého domu. Zahraje si níže postaveného člena kabinetu Spojených států, jenž je ale po úspěšném teroristickém útoku na zbylé špičky státu nucen přijmout funkci prezidenta. Dokáže však řídit zemi v jejích nejtěžších časech, když mu nevěří ani vlastní lidé? A kdo vůbec stál za děsivým útokem? Od této novinky si ABC zřejmě slibuje nejvíc, čemuž napovídá i hodně sympatické obsazení. Jsem hodně zvědav.

Downward Dog – Komedie o vztahu mladé ženy, která tak trochu neví, co se životem, a jejího domácího mazlíčka. A aby to bylo aspoň něčím rádoby zajímavé, tak ten pes mluví. Teda alespoň s diváky.

Imaginary Mary – Alice je úspěšná žena, která se kvůli problematickému dětství malinko bojí dětí a závazků. Když se tedy má sblížit s ratolestmi svého partnera, jehož velmi miluje, začne se jí objevovat její imaginární, animovaná kamarádka Mary a začne jí komplikovat život. Postaví se svému strachu a dá životu se třemi dětmi na krku přeci jen šanci?

Notorious – Drama o dvou přátelích, právníkovi a televizní producentce, kteří si vzájemně pracovně pomáhají. Ona udělá z jeho případů mediální kauzu a sledované příběh, jenž jí dopomůže k vysokým ratingům a jemu k vyhraným soudním sporům. Jenže i jejich hra bez pravidel a vztahy se začnou malinko komplikovat. V hlavní role se ukáže Piper Perabo z dramatického hitu V utajení.

Speechless – Maya je žena, jež udělá pro své tři děti v čele s postiženým JJem naprosto vše. Jenže právě její neustálá horlivost a snaha mít pro jejího handicapovaného syna jen to nejlepší její famílii občas přinese řadu problémů. A celé se to samozřejmě neobejde ani bez nějakých těch rodinných moralitek, slziček a dle mého i předčasného zrušení.

Still Star-Crossed – Další z řady projektů úspěšné producentky Shondy Rhimes, jenž nám ukáže, jak pokračoval příběh rodin Kapuletů a Monteků po tragickém konci Romea a Julie. Ty jsou totiž nuceny se po dlouhých bojích spojit a ukončit tak velké krveprolití. K usmíření rodin má pak dojít díky sňatku dvou jejich členů, kteří jsou ale samozřejmě proti. Chudák Shakespeare.

Time After Time – Legendárnímu spisovateli H. G. Wellsovi se konečně povedlo vytvořit stroj času. Jenže zrovna v době představení revolučního objevu se ukáže, že jeden z jeho přátel je ve skutečnosti hledaným Jackem Rozparovače, jenž použije stroj času k útěku do současnosti. Wells ho pronásleduje a snaží se za všech okolností nebezpečného vraha zastavit. Další z řady letošních seriálů o cestování časem a zároveň i televizních remaků, tentokrát sedmdesátkového snímku Čas po čase.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace