Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S06E06

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

RainMakeR

V knihách mají obrovské ledové pavouky, jak už bylo psáno níže, a nejsou vyloučeni ani zombie mamuti, medvědi a další zvěř :)
19521
V knihách mají obrovské ledové pavouky, jak už bylo psáno níže, a nejsou vyloučeni ani zombie mamuti, medvědi a další zvěř *:)*
RainMakeR
0 0
reagovat
Game revealed ep. 5+6

doporučuji tyhle deseti minutový dokumenty ze zákulisí natáčení. Spousta záběrů na výrobu masek, efektů, a hezký komentář Jacka Bendera. Snad se v další řadě vrátí.
19519
[link="https://www.youtube.com/watch?v=5vi4bCyhto0"]Game revealed ep. 5+6[/link] doporučuji tyhle deseti minutový dokumenty ze zákulisí natáčení. Spousta záběrů na výrobu masek, efektů, a hezký komentář Jacka Bendera. Snad se v další řadě vrátí.
0 0
reagovat

RainMakeR

19516
[link="https://pbs.twimg.com/profile_images/724698284065959936/ZuvAhCtP.jpg"]link[/link]
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

V knížkách jsou nějaký zvěsti, že jezdili na velkejch ledovejch pavoucích.
19514
V knížkách jsou nějaký zvěsti, že jezdili na velkejch ledovejch pavoucích.
RainMakeR
0 0
reagovat

Axis

to mě připomíná jeden díl ze southparku, když hráli WoWko :-D
19508
to mě připomíná jeden díl ze southparku, když hráli WoWko :-D
Axis
0 0
reagovat

Davies

:D :D
19513
*:D* *:D*
Davies
0 0
reagovat

Davies182

Myslíš tím, že si vzal meč pro 25lvl a on sám má zatím jen lvl 15 a stejně ho unese? ;)
19512
Myslíš tím, že si vzal meč pro 25lvl a on sám má zatím jen lvl 15 a stejně ho unese? *;)*
Davies182
0 0
reagovat

Memphis

No, zjistili jsme že Samwell může měnit budoucnost, už sou na to s Branem dva, takže sem to pochopil a pochopitelně se mi to hodně líbilo 8)
19511
No, zjistili jsme že Samwell může měnit budoucnost, už sou na to s Branem dva, takže sem to pochopil a pochopitelně se mi to hodně líbilo *8)*
Memphis
0 0
reagovat

Davies

To je pravda, třeba v Hateful Eight jsem jí ani jednou nezaregistroval... Oh, wait. :D (Řek to Tarantino? Já vím, že "se to říká", ale zrovna s ním bych si to nespojil.)

A Daviesův názor na aktuální epizodu? :)
19510
To je pravda, třeba v Hateful Eight jsem jí ani jednou nezaregistroval... Oh, wait. *:D* (Řek to Tarantino? Já vím, že "se to říká", ale zrovna s ním bych si to nespojil.) A Daviesův názor na aktuální epizodu? *:)*
Davies
0 0
reagovat

Kaculka88

Kecy v kleci, tahle asi dějinná fáma se opírá o knihu a zvěsti v ní. Kdy měl král za zdí roh na který když se zadulo tak měla zeď padnout a měl zní právě vyletět dráček. Po jeho porážce to byla první věc kterou nechala Melisandra spálit. Jenže v seriálu o rohu není ani zmínka.

Podobně jako o rohu co má mít Euron.
19509
Kecy v kleci, tahle asi dějinná fáma se opírá o knihu a zvěsti v ní. Kdy měl král za zdí roh na který když se zadulo tak měla zeď padnout a měl zní právě vyletět dráček. Po jeho porážce to byla první věc kterou nechala Melisandra spálit. Jenže v seriálu o rohu není ani zmínka. [spoiler] Podobně jako o rohu co má mít Euron.[/spoiler]
Kaculka88
0 0
reagovat
No vidiš a Tarantino by Ti řek, že hudba je nejkvalitněji odvedená když si jí nevšimneš :))
19507
No vidiš a Tarantino by Ti řek, že hudba je nejkvalitněji odvedená když si jí nevšimneš *:))*
0 0
reagovat
Ještě k hudbě: fakt výborná, taky jsem si toho všimnul.
19506
Ještě k hudbě: fakt výborná, taky jsem si toho všimnul.
0 0
reagovat
Mně teda přišla poslední scéna dost trapná... Drak sice super, ale ten proslov a jásající blbouni, to byl fakt děs :D
19505
Mně teda přišla poslední scéna dost trapná... Drak sice super, ale ten proslov a jásající blbouni, to byl fakt děs *:D*
0 0
reagovat
ja z této epizody mám taky skvělej pocit. Hlavně Benjen Stark opravdu potěšil :-)
a závěr s drakem mě opět vehnal slzy do očí :-)
a ta hudba je opravdu skvělá. Arya má imo svůj vlastní hudební motiv, a je naprosto super. Djawadi si to fakt dává.
Bronn bude už v dalším díle a nepochybuju, že si celej díl vezme pro sebe svýma hláškama 8):D:+

Jen teda si trochu zauvažuju ohledně asi úplnýho konce. Tady je fakt asi šance na mega bitvu ve stylu Návratu krále. Nemrtví vs zbytek světa
by mě zajímalo jestli můžou mít nemrtví nějaký velký zimní příšery (ve stylu Olyphantů, vlků, nazgůlů apod.).
19504
ja z této epizody mám taky skvělej pocit. Hlavně Benjen Stark opravdu potěšil :-) a závěr s drakem mě opět vehnal slzy do očí :-) a ta hudba je opravdu skvělá. Arya má imo svůj vlastní hudební motiv, a je naprosto super. Djawadi si to fakt dává. Bronn bude už v dalším díle a nepochybuju, že si celej díl vezme pro sebe svýma hláškama *8)**:D**:+* Jen teda si trochu zauvažuju ohledně asi úplnýho konce. Tady je fakt asi šance na mega bitvu ve stylu Návratu krále. Nemrtví vs zbytek světa by mě zajímalo jestli můžou mít nemrtví nějaký velký zimní příšery (ve stylu Olyphantů, vlků, nazgůlů apod.).
0 0
reagovat

Axis

19503
[link="https://www.youtube.com/watch?v=pq-97rH6P_8"]Kolem třicáté vteřiny.[/link]
Axis
0 0
reagovat
Dáme malou sázku spojenou s Benjenem, což?
O co že se z GoT stal Matrix, nebo Temná věž.

Jinak docela solidní díl, Arya už konečně pochopila že je z jiného těsta (i v knize je to tak mezi řádky podáno) jen ta Daenerys je fakt hrozná husa...snad jí sklapne.

Předpokládám že Joraha a Bronna už asi nikdy neuvidíme.
19502
Dáme malou sázku spojenou s Benjenem, což? [spoiler]O co že se z GoT stal Matrix, nebo Temná věž.[/spoiler] Jinak docela solidní díl, Arya už konečně pochopila že je z jiného těsta (i v knize je to tak mezi řádky podáno) jen ta Daenerys je fakt hrozná husa...snad jí sklapne. Předpokládám že Joraha a Bronna už asi nikdy neuvidíme.
0 0
reagovat
Za mě taky velký nadšení, všechny linky a dramatický momenty fungovaly naprosto výborně, dokonce i ta Samova. Sice jsem doufal, že už se s Gilly dál nepotáhne, a krádež meče byla trochu navíc (i když víme, že ho asi bude potřebovat), ale co už. Aryiin trénink se perfektně završil a nakonec ty její scény nebyly vůbec zbytečný. U Jamieho výjezdu po schodech jsem dostal husí kůži, naopak při vystoupení Tommena jsem si zase málem dlaní prorazil čelo (kdysi celkem sympatická postava je teď napřeshubu). A nakonec Daenerys měla možná svůj nejlepší moment někdy od konce první sezony. Někdy stačí málo, abych si někoho zase oblíbil.

Předchozí epizody měly geniální momenty, ale nemoh jsem se zbavit dojmu, že to ve spoustě scén režijně hapruje. V tomhle díle si konečně všechno sedlo. Za mě celkově nejlepší díl sezony a jeden z nejlepších i nejzásadnějších vůbec. Snad to půjde pořád nahoru.
19501
Za mě taky velký nadšení, všechny linky a dramatický momenty fungovaly naprosto výborně, dokonce i ta Samova. Sice jsem doufal, že už se s Gilly dál nepotáhne, a krádež meče byla trochu navíc (i když víme, že ho asi bude potřebovat), ale co už. Aryiin trénink se perfektně završil a nakonec ty její scény nebyly vůbec zbytečný. U Jamieho výjezdu po schodech jsem dostal husí kůži, naopak při vystoupení Tommena jsem si zase málem dlaní prorazil čelo (kdysi celkem sympatická postava je teď napřeshubu). A nakonec Daenerys měla možná svůj nejlepší moment někdy od konce první sezony. Někdy stačí málo, abych si někoho zase oblíbil. Předchozí epizody měly geniální momenty, ale nemoh jsem se zbavit dojmu, že to ve spoustě scén režijně hapruje. V tomhle díle si konečně všechno sedlo. Za mě celkově nejlepší díl sezony a jeden z nejlepších i nejzásadnějších vůbec. Snad to půjde pořád nahoru.
0 0
reagovat
Tak Studenorukého Benjena tipuju v knížce už od začátku, akorát je škoda, že ho potkávají až teď. Na koni tedy chlapec nejezdil, ale nacvičit paroháče je asi nemožné.
Aryu chápu, trochu jsem tu zradu očekával, akorát je ta její linka v seriálu dost tesaná nahrubo, stejně jako linka Daenerys, která je furt stejná husa jako v knížce. Doufám, že jak se objeví v Západozemí, tak ji sklapne.
19500
Tak Studenorukého Benjena tipuju v knížce už od začátku, akorát je škoda, že ho potkávají až teď. Na koni tedy chlapec nejezdil, ale nacvičit paroháče je asi nemožné. Aryu chápu, trochu jsem tu zradu očekával, akorát je ta její linka v seriálu dost tesaná nahrubo, stejně jako linka Daenerys, která je furt stejná husa jako v knížce. Doufám, že jak se objeví v Západozemí, tak ji sklapne.
0 0
reagovat
Já si sice ke každé nové epizodě stěžuji, že se nejede podle knížek, ale po filmové stránce seriálu mohu stěží něco vyčítat. I tato epizoda velmi dobře funguje. Od samotného začátku s Branem, přes zajímavou linku kolem Samvěda, Aryiin výcvik a následné rozhodnutí, které je parádně podané. Proslov Matky draku nebyl vůbec špatný, scéna z Dvojčat docela potěšila, jen ta linka z Králova přístaviště mě pořád nebaví. Slušný díl a už se nemůžu dočkat na další epizody. 7/10
19499
Já si sice ke každé nové epizodě stěžuji, že se nejede podle knížek, ale po filmové stránce seriálu mohu stěží něco vyčítat. I tato epizoda velmi dobře funguje. Od samotného začátku s Branem, přes zajímavou linku kolem Samvěda, Aryiin výcvik a následné rozhodnutí, které je parádně podané. Proslov Matky draku nebyl vůbec špatný, scéna z Dvojčat docela potěšila, jen ta linka z Králova přístaviště mě pořád nebaví. Slušný díl a už se nemůžu dočkat na další epizody. 7/10
0 0
reagovat
Mě to bavilo. Rozhodně lepší než první díl, takže nejhorší epizoda určitě ne. A strejda Benjen je zpátky!:+
19498
Mě to bavilo. Rozhodně lepší než první díl, takže nejhorší epizoda určitě ne. A strejda Benjen je zpátky!*:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se