Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Bonda do televize


ikona
Spooner
bondcraigpurity
Seriálový projekt Daniela Craiga dostal zelenou. Kde ho uvidíme? 

V posledních dnech to sice čím dál tím víc vypadá, že charismatického Daniela Craiga už v další bondovce zřejmě neuvidíme, i přesto tento britský drsoň rozhodně nezahálí. Před pár měsíci jsme vás tak informovali o jeho plánovaném televizním projektu Purity. Adaptace knížky Jonathana Franzena bude vyprávět o titulní mladé dívce, která se snaží zjistit pravdu o své identitě i svých rodičích. Začne proto pracovat pro organizaci Sunlight Project, jež obchoduje s nejtajnějšími informacemi světa. Dramatický kousek s prvky černého humoru by pak měl být příběhem o idealismu, věrnosti a vraždě a Daniel Craig si zde zahraje tajemného Němce Andrease Wolfa. Okolo lákavého projektu bylo i přes hvězdné jméno na palubě pár měsíců klid. Nyní už ale konečně víme, kdo se potenciální pecky ujme.

Novinku Purity si tak bere na starosti ambiciózní kabelovka Showtime a půjde o limitovanou sérii, od níž si tamní kravaťáci objednali rovnou 20 epizod. Ty budou s největší pravděpodobností rozděleny do dvou sezón. Režie všech dílů se pak ujme celkem šikovný režisér Todd Field, který natočil například výtečné drama s Kate Winslet Jako malé děti, a kromě peskování režie se ujme společně s autorem předlohy i scénáře. O režijní řemeslo bychom se tedy bát nemuseli a není divu, že stanice chystané novince tolik věří a přišla s tak ambiciózní objednávkou. Natáčení pak začne počátkem příštího roku. Když tedy všechno klapne, mohli bychom se seriálu dočkat už na konci roku 2017. Doufejme tedy, že i v bedně má Craig dobrý čuch na projekty a kuchtí pro nás slušnou pecku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace