Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové nabírají další posilu


ikona
do_Od
american godsgillian andersonstarz
Kdo další se přidává k už tak dost božímu obsazení? 

No, ten začátek roku 2017 začíná vypadat čím dál slibněji. Vedle nové řady Homelandu a čerstvě objednané první řady Legion od FX se také na obrazovky konečně podívá i seriálová adaptace Amerických bohů od Neila Gaimana. O tom, že se na ní v redakci už všichni moc těšíme, asi ani nemá cenu někoho přesvědčovat, počet článků na toto téma ostatně mluví za vše. Ještě aby ne, když obsazení momentálně čítá jména jako Ian McShane, Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Yetide Badaki, Peter Stormare, Jonathan Trucker, Bruce Langley a další. To vše za dohledu producenta Bryana Fullera (Hannibal) a režiséra Davida Sladea (natočí pilot plus pár dalších epizod). No, neberte to.

A teď se k tomu všemu pod seriál podepíše i jedna z nejznámějších a nejlepších televizních hereček současnosti, Gillian „Scully“ Anderson. Tu můžete krom odkazovaných Akt X znát třeba i ze seriálu The Fall nebo již zmíněného Hannibala, kde se s B. Fullerem setkala poprvé. A koho si v bozích zahraje? Podle všeho z ní bude samotná Média, resp. bohyně médií a víceméně samozvaný mluvčí Nových bohů. Hodně drsný charakter, který nerad slyší ne a nebojí se překroutit kdejakou reportáž, či příběh, tak aby to bylo v její maximální prospěch. Jop, tu Anderson si v téhle roli dokážu krásně představit. Jak už jsem psal, začátek 2017 bude velký. Existuje vůbec někdo, kdo by se netěšil?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace