Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hader nájemným vrahem


ikona
Spooner
haderhbo
Komediální sympaťák a HBO spojí síly v lákavém bláznivém sitcomu. 

Bill Hader asi nikdy nebude patřit mezi velké filmové hvězdy, na komediálním poli si ovšem vydobyl celkem specifickou pozici. Stal se prakticky neselhávající komediální jistotou, kterou jsme viděli v nespočtu vedlejších roliček, šílených seriálech typu Documentary Now! nebo ještě ujetějších skečů Saturday Night Live. Je to prostě jeden z aktuálně největších komediálních sympaťáků, který si po právu zaslouží každou výraznou roli. A na HBO se zřejmě teď jedné takové dočkal.

Zahraje si zde totiž hlavní roli v chystaném komediálním seriálu Barry. Zde ztvární bývalého mariňáka, který se momentálně živí jako levný a asi ne zrovna úspěšný nájemný vrah. Nespokojen se svým životem jede vykonat další krvavou prácičku do Los Angeles. Jenže osamělý a zoufalý vrahoun se zde spřátelí se skupinkou lidí z prostředí tamní divadelní scény, která mu jako jediná konečně rozumí. No, zní to všelijak. Něco mi ale říká, že od Hadera rozhodně nebudeme moci očekávat normální podívanou a zřejmě nás čekají hodně zajímavé věci. Obzvláště, když má projekt pod palcem producent úspěšného sitcomu Silicon Valley Alec Berg, jemuž se na HBO evidentně daří. Sám Hader si pak kromě hlavní role a spolupráce na scénáři poprvé v životě stoupne i za kameru coby režisér. Zdá se tedy, že zde se kabelovce rýsuje další trefa do černého a vzhledem k Haderovi snad i hodně kvalitní podívaná.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace